Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CADBURY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CADBURY

Cadbury

Cadbury är ett av de största chokladvarumärkena i England. Cadbury är också mycket stora i t.ex. USA och Australien. Chokladen finns idag att köpa i över 50 länder. Cadbury började producera choklad redan 1824, och det dröjde inte länge innan Cadbury hade blivit en jättesuccé i hemlandet England. Varumärket är känt för att använda utsökt mjölkchoklad. Med sina chokladkakor Cadbury Crunchie, Cadbury Picnic, Cadbury Flake, Wispa och Cadbury Double Decke m.fl. har Cadbury säkrat en lojal fanskara över hela världen.

KAN MAN FÅ CADBURY CHOKLAD I SVERIGE?

Vi är därför stolta över att vi nu också kan erbjuda Cadbury till alla svenskar som länge har gått och väntat på att Cadbury ska komma till sverige. Nu är väntan över! Nu kan du äntligen få avnjuta de populära, krispiga chokladkakorna. Cadbury är inte enbart prisvärd mjölkchoklad, utan också en mycket lättomtyckt choklad som både barn och vuxna älskar. Med sitt innehåll av färsk mjölk och Fairtrade-kakao framställer Cadbury helt otroligt läckra chokladkakor. En chokladfantasts våta dröm!

Ta och prova Cadbury nästa gång du blir sötsugen och undra varför du inte har provat detta förut. Det finns stor risk att du utvecklar ett litet beroende för den söta och krämiga chokladen. Stoppa undan det tråkiga lördagsgodiset som du har ätit på de senaste 20 åren och prova Cadbury med smak av äkta kakao.

Med sin långa, stolta historia och tradition inom framställning av kvalitetschoklad, lyckas Cadbury producera choklad som aldrig blir tråkig.

CADBURY CHOKLAD KAN KÖPAS ONLINE

Cadbury är ett vanligt förekommande samtalsämne bland folk som har rest och då upptäckt Cadbury. De som en gång har provat Cadbury utomlands beklagar sig givetvis över att det inte går att få tag på Cadbury här i Sverige. Nu är väntan äntligen över! På den här sidan hittar du ett urval av de mest populära chokladkakorna från Cadburys breda sortiment. Prova de olika smakerna eller ge bort en Cadbury till en vän som fortfarande pratar om hur dessa chokladkakor inte går att få tag på i Sverige.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.