Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CACHAREL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CACHAREL

Cacharel
Franska Cacharel producerar både kläder och parfym och blev stiftat i 1962 av Jean Bousquet. Klädkollektionerna har alltid präglats av ungdomlighet och väldigt feminint stärka färger. I 1975 ingick Cacharel ett sammarbete med L’oreal för att skapa en parfym. Det blev till den väldigt kända Anais Anais som följdes av Cacharel Eden, Lou Lou, Amor Amor och många fler.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.