Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

C LAB & CO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

C LAB & CO

C Lab & Co

Önskar du dig silkeslen hud? Bryr du dig om innehållet i produkterna du använder? Då är C Lab & Co sortimentet något för dig! C Lab & Co erbjuder ett varierande sortiment av kaffeskrubbar som du kan använda för att få din hud att bli frisk, len och smidig igen!

C Lab & Co står under verksamheten Core Metrics som är ett familjeägt företag. Core Metrics kunskap och erfarenhet inom hälsa och skönhet sträcker sig över hela 30 år, då de bland annat utvecklat deras egna märken inom hudvård och arbetar även med andra varumärken globalt inom både doft, hudvård och kosmetik.

Kaffeskrubb med 100% naturliga ingredienser

Deras kaffeskrubbar använder 100% naturliga ingredienser och innehåller inga onödiga tillsatser, som exempelvis socker som ofta tillsätts i hudvårdsprodukter. Formulan är berikad med ekologisk vitamin E, havssalt samt andra naturliga och essentiella oljor och aktiva ingredienser.

Kaffebönorna som de använder för att tillverka kaffeskrubbarna kommer från en rad olika kaffeentusiaster. De rostar bönorna väldigt lite, så att det blir så pass krossade att de fortfarande behåller sina naturliga oljor. De blandas därefter med fina naturliga ingredienser med hög kvalitet för att därefter kunna erbjuda dig en produkt som kan angripa celluliter, bristningar och andra hudproblem.

C Lab & Co har skapats utefter att de upptäckt att de saknats något på marknaden. Utifrån detta har de gjort genomgående research för att försäkra sig om att deras kaffeskrubbar ger mer än bara värde för pengarna. Deras kaffeskrubbar är endast gjorda på naturliga ingredienser och innehåller inga parabener, sulfater eller hårda kemikalier. De arbetar med passion och har som mål att utan snabba genvägar, kunna erbjuda dig kvalitativ hudvård.

Kaffeskrubbarna är inte testade på djur och innehåller enbart hållbara ingredienser.

Billiga kaffeskrubbar i reseförpackning


Ta fram din silkeslena, smidiga och friska hud med kaffeskrubbarna från C Lab & Co. Dessa kaffeskrubbar kommer i många olika förpackningar som gör att du alltid kan friska upp din hud och njuta av ett hemmaspa var du än befinner dig. C Lab & Co angriper celluliter, bristningar och andra ojämnheter genom att skrubba bort döda hudceller så att du får len hud med ett snyggt glow! Köp produkterna här på Luxplus så får du alla till ett väldigt billigt pris och levererade snabbt och enkelt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.