Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BVLGARI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BVLGARI

Bvlgari

Bvlgari är ett italienskt designermärke känt för sina exklusiva smycken och lyxvaror. Bvlgari är uppkallat efter den grekiska grundaren Sotirios Voulgaris, och namnet Bvlgari uttalas Bulgari med ett U i stället för ett V.

En av de främsta produkterna som associeras med Bvlgari är deras läckra parfymer som understryker designhusets extravaganta stil och unika smak för lyx. Bvlgari är italiensk design när den är som bäst. Det särskilda raffinemang som kännetecknar både damparfymer och herrparfymer från Bvlgari har bidragit till att säkra Bvlgaris jättesuccé och befästa varumärket som en av de stora exklusiva spelarna på den internationella parfymmarknaden. Älskar du allt som utstrålar elegans, klass och stil är Bvlgari parfymmärket du ska kasta dig över. De många olika parfymflaskorna utstrålar alla Bvlgarimärkets lyx och elegans med guld, silver och läckra former. Med en vacker parfymflaska från Bvlgari får du en unik kvalitetsprodukt som dekorerar din parfymhylla.

Bvlgari-parfym till dam

Bvlgari-parfymer till dam är oemotståndligt exklusiva och feminina dofter. Några av de mest kända är Bvlgari Omnia Crystalline, Bvlgari Omnia Goldea och Bvlgari Aqva. Parfymflaskorna till Bvlgari damparfymer utstrålar lyx, charm och feminitet som kännetecknar dofterna. På samma sätt har alla Bvlgaris parfymer till dam var sitt unika uttryck och sina karaktäristiska doftnoter som skiljer sig från mängden och gör dem var för sig till enastående parfymupplevelser som inte glöms.

Bvlgari-deodorant och Bvlgari-parfym till herr

Bvlgaris herrdofter är för den moderna och sofistikerade mannen som utstrålar maskulin självsäkerhet på ett smart sätt. De olika Bvlgari deodoranterna och parfymerna till herr kommer kanske inte förvandla dig till en ny man, men de hjälper dig garanterat att känna dig mer självsäker i din vardag. Titta runt i vårt sortiment av Bvlgari-parfym till herr och Bvlgari-deodorant till män och välj den som du tror passar just dig – du kommer inte bli besviken.

Parfym från Bvlgari till billiga priser

Låt dig frestas av Bvlgari-parfymernas läckra kvalitet och extravagans som gör Bvlgariparfymer till signaturdofter till den stilmedvetna mannen och kvinnan. Utforska vårt sortiment av Bvlgari-parfym till billiga priser, och skäm bort dig själv eller någon du tycker om. Genom att handla dina Bvlgari-parfymer till ett billigt pris hos Luxplus kan du få den exklusiva doften och utstrålningen du alltid velat ha, men tidigare kanske inte haft råd med.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.