Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BUDDY TANTINO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BUDDY TANTINO

Buddy Tantino

Buddy Tantino är namngett efter grundaren Al “Buddy” Tantino som är uppvuxen i en familj med en lång tradition av klassisk, italiensk barbering. Familjen kom till USA och San Francisco 1948 och öppnade sin egen barberarsalong för män 1958. Buddy tog sedan över efter sin far och utvecklade familjeföretaget till ett märke för högklassiga styling- och rakprodukter. Hos Buddy Tantino är traditionen av klassiska, men tidlösa, herrstilar viktig samtidigt som man inte är rädda för att experimentera sig fram med moderna metoder och ingredienser för att utveckla perfekta produkter för stilmedvetna män.

Buddy Tantino Italian Brushless Shaving Paste - en ultimat borstlös rakkräm

Buddy Tantinos flaggskepp och mest kända produkt är den borstlösa rakkrämen Italian Brushless Shaving Paste. Italian Brushless Shaving Paste utvecklades som Buddy Tantinos första produkt 1986 och har sedan dess varit en klassiker för både professionella barberare och män med höga krav på sin rakning. Förklaringen till det är, förutom att den ger en perfekt tät rakning, är det unika innehållet av amarilsten som vårdar huden på djupet. Om du letar efter en prisvärd borstlös rakkräm som ger ett perfekt resultat varje gång och en välvårdad hud är Italian Brushless Shaving Paste det du söker.

Varför borstlös rakning?

Borstlös rakning har en rad fördelar – det underlättar bl.a. om du vill uppnå skarpa konturer kring skägget, eftersom rakborstar tenderar att kunna löddra upp din rakkräm så mycket att den blir svår att applicera på mindre ytor. Borstlös rakkräm ger även ett extra bra glid, eftersom du masserar in den tätt inpå huden. Det är dessutom bekvämt och smidigt att ha med sig när du är på resande fot. Italian Brushless Shaving Paste från Buddy Tantino är idag ett självklart val bland borstlös rakkräm hos män världen över – från San Francisco till Hong Kong till Berlin.

Billiga rakprodukter och hårprodukter för män från Buddy Tantino

Förutom rakprodukter tillverkar Buddy Tantino även hårprodukter för män, både inom hårstyling och hårvård. Här på Luxplus.se kan du hitta en mängd olika stylingprodukter och hårprodukter för män från Buddy Tantino till billiga priser – prova t.ex. deras populära Natural Styling Hair Wax som är känt för att ge formbara och samtidigt långtidshållbara frisyrer, eller några av deras olika balsam, hårkurer och schampon för män. Buddy Tantino har helt enkelt det mesta för moderna män med klassiska stilar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.