Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BUBBLY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BUBBLY

Bubbly

Bubbly är ett hudvårdsmärke med en tydlig nisch – att tillverka bubble masks som gör underverk för din hud. Bubbelmasker är en ny typ av ansiktsmask från Korea, och precis som med mycket annat inom koreansk hudvård har de blivit vida omtalade över hela världen. Bubble masks har kanske blivit extra omtalade för att de fungerar på ett väldigt speciellt sätt jämfört med många andra ansiktsmasker. Bubbelmasken appliceras nämligen som en vanlig lermask, men efter en stund har masken expanderat till en form av fluffigt, bubbligt skum. Detta är ju givetvis väldigt festligt i sig, men vad gör bubble masks för din hy?

Bubble masks - formula som ger gör underverk

Formulan i bubble masks är alldeles unik. Det som händer när du applicerar masken över ansiktet är att formulan reagerar på syret i luften, vilket skapar små bubblor. Dessa små bubblor gör att ingredienserna formulan lättare kan tränga in i huden djupare än med en vanlig ansiktsmask.

Bubble mask-formulan är särskilt gynnsam för dig med oljig och fet hy, eftersom de djupgående ingredienserna kan rensa dina porer från orenheter på ett otroligt effektivt sätt. Detta gör i sin tur att överdriven talgutsöndring förhindras, samtidigt som din hud får en rejäl syreboost eftersom bubble mask-formulan gör porerna extra mottagliga för syre.

Bubble mask i Sverige

Precis som med mycket annan koreansk skönhetsvård har det tagit lite tid för bubbelmasker att nå Sverige, eller ens Europa. Vi är därför riktigt glada över att kunna erbjuda våra medlemmar bubble mask i Sverige, så att de slipper långa leveranstider och dyra fraktkostnader. Äntligen har bubble mask kommit till Sverige – du får inte missa denna unika koreanska skönhetsupplevelse!

Bubble mask från Bubbly

Vi har provat några olika bubbelmasker, och vi måste säga att Bubble Mask från Bubbly är en av de bästa – särskilt för det låga priset. Du får tre stycken Bubble Mask från Bubbly till otroligt billiga priser jämfört med många av konkurrenterna. Prova Bubbly Bubble Mask och upplev en helt ny behandlingsupplevelse som du aldrig kommer vilja vara utan!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.