Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

B.TAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

B.TAN

B.Tan

Vill du ha en solbränna som syns - inte bara lite, utan mycket?! Då har du kommit rätt! Välkommen till B.Tan. B.Tan är för alla som tror på att ordna en solbränna ska vara enkelt och med synbart resultat. Selftan-produkterna från B.Tan är inget annat än fantastisk och deras produkterna har snabbt gjort stor framgång i Danmark.

Selftan för alla hudtoner från b.tan

B.Tan erbjuder selftan-produkter med bl.a. en rad härliga mousser som är lätta att applicera på huden och som är lika mjuka som chokladmousse. Med hjälp av deras mjuka applikationshandske så får du garanterat en fin solbränna utan streck, varje gång!

Om du känner att du har lite tid så har B.tan utvecklat den rätta produkten för dig. De är nämligen den första i världen till att ha utvecklat en mousse som du bara behöver ha på din hud 9 minuter innan den tvättas bort. Förutom läckra mousser finner du även två kroppslotions med lätt färg, vilka ger dig en gradvis solbränna. Dessa är perfekta att ha med sig på resa för att underhålla din fina solbränna från utlandet.

Vem känner inte igen den illaluktande doften av selftan-produkter? Många människor blir avskräckta från selftan-produkter på grund av dess distinkta doft. Med B.Tan kommer du inte behöva oroa dig för det. Alla selftan-produkter från B.Tan är helt doftfria, vilket innebär att du kan använda deras produkter med gott samvete utan att behöva känna rädsla över att lukta illa. Alla produkter är även utvecklade med 100% naturliga ingredienser, är veganska och helt parabenfria.

Billig selftan från B.Tan

Det spelar ingen roll om du tycker om att använda mycket BUS eller om du är nybörjare och bara vill ha lätt gyllenbrun färg. I b.tan’s sortiment hos Luxplus finns det möjligheter att hitta din perfekta match. Det fördelaktiga med deras produkter är produkterna bara ska tvättas av huden när man känner att man uppnått önskad färg, vilket betyder att du själv kan styra hur ljus eller mörk du vill att din färg ska bli. De slutar inte bara på ultra dark, utan de startar där och arbetar sig upp mot ännu mörkare färg, och som de själva säger: “why just be tanned when you can be tanned as hell?”.

Här på vår hemsida kan du finna ett urval selftan-produkter från b-tan som ger en tydligt markant färg, alla till ett billigt pris hos oss på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.