Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BRYLCREEM

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRYLCREEM

Brylcreem

Som de flesta har hört talas om är Brylcreem en pomade till håret. Brylcreem blev särskilt känd på 1950-talet när reklamerna i biograferna hade slogan “Om du vill lyckas - använd Brylcreem”. Men i själva verket kom Brylcreem tillbaka på marknaden år 1928 och var en hit hos soldaterna när de kämpade under Andra Världskriget, Därefter blev det mycket populärt bland militärpiloter som kunde hålla deras halvlånga hår på plats under kampen i luften.

BRYLCREEM ORIGINAL

Den första och mest kända produkten i portföljen är Original. Brylcreem er en hårvoks som ser till att håret inte får en fet look, utan istället ett lätt och glansigt hår som stannar hela dagen. Om du letar efter ett vax som ger ditt hår glans och en hälsosam look, ska du utan tvivel prova denna brylcreem som kommer i flera storlekar.

Är du mer till hårgelé har Brylcreem också gjort olika variationer. Bland dessa finner du bland annat en som ger ultimativ stadga och en som ger en “wet look”. En hårgelé kan ha tendens att få håret att se stelt ut, men med Brylcreem är du säkrad en naturlig men hållbar look.

BÄSTA HÅRPRODUKTEN TILL MÄN

Om du önskar något hel annat än vad Brylcreem kan erbjuda i deras sortiment, då kan du klicka på menyn överst och titta runt tills du finner en hårprodukt som passar dig. En sak är i alla fall säker: Du kan garanterat hitta en produkt du vill ha för utbudet är brett.

Men om du inte har provat Brylcreem bör du ge det en chans, då det är stor sannolikhet att jakten på den perfekta hårprodukten stoppar där. Sedan är det Brylcreem varje gång framöver. Dessutom sparar du pengar när du köper det här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.