Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BRUNO BANANI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRUNO BANANI

Bruno Banani

Tyska Bruno Banani är varumärket till dem som vågar! Atleten Bruno Banani lanserade 1993 detta varumärke, som framförallt producerar underkläder, accessoarer och dofter. Idag har Bruno Bananis parfymer till män och kvinnor blivit en stor internationell succé, mycket tack vare deras nyskapande design och doft, som gör att du som bär dem sticker ut i mängden.

Bruno Banani säger själva att parfymerna är “not for everybody” – det är alltså inga vardagliga, vanliga dofter du hittar i deras utbud. Bruno Banani-parfymerna till herr och dam är dofter med kraft, självsäkerhet och karisma. Det är parfymer vars dofter du inte glömmer i första taget, utan överraskar dina sinnen på sätt du inte trodde var möjliga.

Bruno Banani-parfym till herr

Bruno Banani-parfymer till herr är givetvis inte för vilken man som helst, utan för mannen som vill urskilja sig från mängden och inte är rädd för att sticka ut. Bruno Bananis parfymer till herr är maskulinitet, självsäkerhet och karisma i flytande form, paketerade i stilrena men samtidigt spännande parfymflaskor. Se bara den läckra, lutande designen på Bruno Banani Man som nästan liknar en anspänd stålfjäder. Förutom den distinkta doften med noter av bland annat lavendel, basilika, kaffe och stjärnanis andas även Bruno Banani Man-flaskan självsäkerhet, och du kommer vilja ha den stående framme för alla att beundra.

Bruno Banani-parfym till dam

Bruno Bananis parfymer till dam är inte heller för vilken kvinna som helst. Dofterna i damparfymer från Bruno Banani är oemotståndliga sammansättningar av doftnoter som andas driv och en vilja att ta sig fram i världen, samtidigt som de är tydligt präglade av femininitet och fräschör. Bland klassikerna kan nämnas Bruno Banani Woman och Bruno Banani Dangerous Woman – parfymer till extravaganta femme fatales som inte låter sig bromsas i livet och som kräver modiga dofter som garanterat skiljer sig ut från och överraskar omgivningen med sina feminina men distinkta doftnoter.

Bruno Banani-parfym billigt

Här på Luxplus hittar du Bruno Banani-parfym billigt till våra förmånliga medlemspriser. Vårt utbud varierar ständigt, så vi rekommenderar dig som vågar visa upp dina unika sidor att dyka ner i Bruno Bananis värld av förtrollande parfymer till både kvinnor och män.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.