Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BODYTOX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODYTOX

Bodytox

Bodytox gör plåster för olika ändamål. Dessa plåster plåster skiljer sig dock ganska drastiskt från det vanliga plåstret. Filosofin bakom Bodytox är att göra plåster av 100% naturliga ingredienser som har en utrensande och lugnande effekt på kroppen. Med Bodytox plåster kan du uppnå en naturlig balans i kroppen genom att avgifta kroppen från toxiner. Dessa plåster är alltså inte avsedda för sårläkning, som de flesta andra plåster är.

Bodytox gör främst detoxplåster, men kan kan också hitta värmande plåster i sortimentet. De värmande plåstren är till för ömmande områden på kroppen, där de kan lindra smärtor genom att förbättra kroppens blodcirkulation. Ökad blodcirkulation har nämligen en smärtlindrande effekt och ger en känsla av välbehag. Dessa plåster kan dessutom absorbera avfallsämnen i kroppen; om detta önskas ska plåstren appliceras under fötterna.

Detoxplåster från Bodytox

Detoxplåstren från Bodytox är framtagna med zonterapeutiska principer. De zonterapeutiska principerna är inget nytt, utan dessa kunskaper har utvecklats genom många århundraden. Man kombinerar detoxplåster med zonterapi, vilket medför en produkt med starkt detoxande egenskaper. Kroppen börjar med hjälp av detoxplåstren att rensa ut toxiner, och för att understödja den zonterapeutiska effekten innehåller plåstren träettika och kristallen turmalin.

Utöver detoxplåster producera Bodytox även plåster som hjälper dig få en mer avslappnad nattsömn. Dessa plåster utgör ett enkelt och naturligt sätt att åstadkomma en bättre nattsömn. Precis som med detoxplåstren, ska dessa plåster också appliceras under fötterna.

Billiga detoxplåster hos Luxplus

Här på sidan kan du hitta vårt utbud av billiga detoxplåster som har en lugnande och neutraliserande effekt på din kropp. Vi kan erbjuda våra medlemmar detoxplåster till riktigt bra priser, så att du kan hjälpa din kropp komma i balans utan att lägga stora belopp på kurer och behandlingar som inte fungerar. Dessa plåster är otroligt lätta och smidiga att använda. Applicera plåstret under foten och låt plåstret göra resten av jobbet. Att komma i balans har sällan varit lättare! Våra billiga detoxplåster kommer antingen i två-, sex eller 14-pack, så att du själv kan välja hur ofta du vill detoxa kroppen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.