Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BODY COLLECTION

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODY COLLECTION

Body Collection

Body Collection är ett varumärke som vill slå hål på myten att billigt smink inte kan hålla hög kvalitet. I deras stora sortiment finns concealers, sminkborstar, highlighters, ögonskuggor, läppglans, foundations, puder, mascaror, hårborstar m.m. För varje produktkategori finns flera olika färger, nyanser och konsistenser, så att du säkert hittar rätt produkt utifrån just dina behov och önskemål.

Länge har kvalitet inneburit att sminkväskan består av ett fåtal produkter, och därmed också ett fåtal möjligheter. Med Body Collection kan du fylla din sminkväska till bristningsgränsen för samma pengar, helt utan att behöva tumma på kvalitet. Att ha produkter som ger hållbara och snygga resultat är önskvärt, precis som att ha valmöjligheter. Med Body Collection slipper du välja mellan dessa två. Med Body Collection får du kvalitet i kvantitet.

Mascara, puder, foundation, highlighter och concealer från Body Collection

Vad är du på jakt efter? En spännande palett med ögonskugga eller en foundation med hög täckning? Vad du än är i behov av, kan du vara säker på att du hittar det i Body Collections välsorterade utbud.

Body Collection karaktäriseras av sitt låga pris, goda kvalitet och sin lekfullhet. Detta är utan tvekan ett varumärke som är skapat av entusiaster för just entusiaster. Detta är produkter för dig som tycker smink är kul, för dig som gillar att experimentera och prova nya tekniker och looks.

Produkterna är även utvecklade med användarvänlighet och variation i åtanke. Vad som avgör om en produkt är lätt att använda, beror givetvis på vem som ska använda den. Hitta produkten du söker med den konsistens, färg, nyans, doft och innehåll som du föredrar.

Billigt smink från Body Collection

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av prisvärda Body Collection. Här hittar du det mesta i sminkväg. Med ett sånt här stort utbud kan det givetvis bli svårt att välja vad man ska ha. Vi har därför sett till att pressa priserna rejält, så att du slipper välja bort just den där produkten du gärna hade velat ha.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.