Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIOTIN & COLLAGEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIOTIN & COLLAGEN

Biotin & Collagen

Biotin & Collagen är en serie hårvårdsprodukter vars namn säger allt som behöver sägas. Det är schampo och balsam fullproppade med biotin och kollagen, två ämnen som tillsammans är rena mirakelkuren för skadat och tunt hår. Låt oss berätta för dig varför du ska köpa schampo och balsam från Biotin & Collagen!

Vad är biotin?

Biotin är ett annat namn för vitamin B7, ett väldigt viktigt ämne som tar vara på kroppens fettsyror och främjar bildandet av bakteridödande enzymer. Brist på biotin kan leda till hårförtunning och i värsta fall även håravfall. Forskare har kommit fram till att hårväxten främjas om biotin appliceras direkt i håret. Så, även om du inte lider av biotinbrist genom kosten, men däremot av tunt hår och håravfall, är biotin riktigt bra att använda i din hårvårdsrutin.

Vad är kollagen bra för?

Kollagen är ett fiberprotein som faktiskt utgör en tredjedel av kroppens totala protein. Kollagen är en av byggstenarna till huden, naglarna och håret. Precis som med biotin har man kommit fram till att kollagen i håret har stärkande egenskaper, samtidigt som det blir tjockare och fylligare. Detta eftersom kollagen lägger sig som ett lager runt varje hårstrå som både skyddar och får hårstråt att kännas .

Kollagen och biotin till hår

Nu har vi alltså gått igenom vad kollagen och biotin är, och vilka individuella egenskaper de två ämnena har. När man använder en kombination kollagen och biotin till hår bildar de en formula som kan vara räddaren i nöden för ett tunt, frissigt och skadat hår. Biotinet hjälper till att boosta hårväxten- och kvaliteten, medan kollagenet skyddar och förstärker varje enskilt hårstrå att kännas tjockare. Resultatet blir ett otroligt friskt, sunt och vackert hår. Det finns få schampon och balsam som innehåller denna dunderkombination, och särskilt till samma fantastiska priser som Biotin & Collagen hos Luxplus.

Billiga hårvårdsprodukter med hög kvalitet

Biotin & Collagen erbjuder ditt hår en förstklassig behandling som verkar vitaliserande för håret. Det bästa av allt är inte produkternas vårdande egenskaper, utan deras låga priser. Vem har sagt att höga priser innebär hög kvalitet? Ge Biotin & Collagen en chans och märk skillnad i både håret och plånboken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.