Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIOSILK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIOSILK

Biosilk
Farouk Biosilk Systems som står bakom CHI och den bästsäljande hårproduktserien Biosilk, är ett amerikanskt företag med över 2000 anställda. Biosilk har sedan 1986 producerat hårprodukter med väldigt hög kvalitet. Mannen bakom, Farouk Shami, är själv en känd hårstylist och hans mission är att producera Farouk hårvård, och då i synnerhet serien Biosilk, mot bakgrunden av den senaste och mest avancerade teknologin när det kommer till modern hårvård. Biosilk-serien är lyxig hårvård som innehåller naturligt silke som verkar optimalt på alla hårtyper. Flera av Biosilk seriens hårvårdsprodukter innehåller unik silkesserum som ger ett sunt och blankt hår, samtidig som Biosilk produkterna doftar ljuvligt.

I vårt sortiment hittar du den kända och populära Biosilk Therapy Leave-In, en hårkur som har blivit en bästsäljare inom hårkurer och hårinpackningar. Biosilk Therapy hårkur tränger in i håret med sina unika silkesproteiner och hjälper till att reparera och mjukgöra håret. Med Biosilk leave in hårkur är det slut med slitna toppar. Biosilk Silk Therapy är en leave-in inpackning som kan användas i både vått och torrt hår. De lyxiga ingredienserna med bland annat silkets välgörande egenskaper gör Biosilk leave-inkur till ett hårserum som ger nytt liv till ditt hår och återuppbygger varje hårstrå. Flera kallar också Biosilk produkterna för silkesdroppar, Biosilk silkesdroppar eller silkesserum till håret.

Biosilk har skapat en avancerad håremulsion av amerikansk hårteknologi och ren, naturlig silke som har gjort Biosilk Conditioner och Biosilk Therapy till världsberömda musthaves på den internationella marknaden för både professionella frisörer och konsumenter. De olika silkesdropparna från Biosilk är billiga och supereffektiva till att reparera och vårda torrt och skadat hår. De billiga silkesdropparna från Biosilk gör helt enkelt håret silkesmjukt.
Silkedropparna från Biosilk Silk Therapy ska inte sköljas ur. Du kan både använda Biosilk silkedroppar i vått hår innan du fönar och i torrt hår för att få liv till torra och slitna hårtoppar. Vid bägge tillfällena kommer Biosilks hårvårdsprodukter göra håret supermjukt och och blankt.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.