Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIO-MAGNETIC THERAPY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIO-MAGNETIC THERAPY

Bio-Magnetic Therapy

Magnetisk terapi har använts för att läka kroppen i tusentals år. Den magnetiska terapins unika läkande egenskaper har nu allt mer börjat utvecklats inom hudvård. Det kinesiska varumärket BioAqua Bio-Magnetic Therapy har fokuserat på just dessa revolutionerande egenskaper i sin hudvård för att förbättra hudens utseende, både på insidan och på utsidan.

Magnetisk terapi i hudvård

Varje cell i vår kropp har en negativ laddning på utsidan och en positiv laddning på insidan. Detta gör det möjligt för elektrisk signalering att flytta hela kroppen snabbt och effektivt. När en kroppsdel ??är skadad eller inflammerad orsakar det en brist på blodflöde. Detta minskar syre och näringsämnen i regionen vilket orsakar brist på polaritet och stör de naturliga elektriska strömmen i kroppen. Magneter arbetar genom att förbättra cirkulationen till den skadade regionen och förbättra den skadade cellens polaritet. Magnet energi anses vara en katalysator som påskyndar biologiska processer och gör att kroppen kan minska inflammation och läka sig själv. Magneter snabbare upp cirkulationen förbättrar syre- och näringsupptaget i de riktade cellerna. De bidrar också till att förbättra effektiviteten av avfallshantering från andra riktade celler.

BioAqua Bio-Magnetic Therapy’s nya konceptuella hudvård skiljer sig mycket från traditionell hudvård. Produkternas magnetiska process ger din hud både massage, terapi och hudvård som fräschar upp din hud genom att återfukta, ljusa upp och göra huden klarare samt ge den näring och stänga igen fukten och näringen i din hud. Första steget i den magnetiska processen börjar med att ge din hud fukt, vilket bidrar till mer spänst och elasticitet i din hud. De magnetiska partiklarna masserar din hud och ökar på så sätt dess möjlighet att återuppta näring. Den magnetiska massagen avslutas med att din hud skonsamt tar upp den naturliga botaniska extrakten som gör din hud fastare, där 30 ml essence klibbar sig på din hud och gör den mer klar och andningsbar, samtidigt som den låser igen fukten så att inga näringsämnen går förlorade.

Billig och effektiv hudvård från Kina

Denna magnetiska process är för dig som önskar en uppfräschande, återfuktande effekt på din hud som behöver mer näring och jämna ut mörka fläckar. Dess innehållande Rosblomsvatten hjälper tillsammans med dess unika egenskaper att förbättra mörkt torr, torr, tråkig och mörk samt andra hudproblem och får din hudfärg till att bli mer ljus och klar. BioAqua Bio-Magnetic Therapy lämnar din hud mjuk, smidig och klar. Här på denna sida kan du helt enkelt köpa kinesisk hudvård när den är som bäst - och till ett väldigt billigt pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.