Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIO GLOW

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIO GLOW

Bio Glow

Alla vill ha en strålande glöd och en hud som ser frisk och välskött ut. I naturen finns lösning för att uppfylla dessa önskemål - det är Bio Glows filosofi. Bio Glow använder ingredienser som finns i naturen för att skapa effektiva hudvårdsprodukter för både ansikte och kropp, som också är veganska, cruelty-free (ej testade på djur) och helt fria från tvål och alkohol.

BIO GLOW ÄR PARABENFRI HUDVÅRD

Bio Glow är ett varumärke som inte använder parabener som konserveringsmedel i sina produkter. Du kan därmed säkert använda dessa produkter om detta är något som du aktivt försöker undvika. Produktsortimentet från Bio Glow är även Leaping Bunny-certifierat, vilket innebär att produkterna inte har varit i närheten av att testas på djur.

Hos Bio Glow hittar du ansiktsrengöring utan tvål och alkohol som vårdar din hud med vitaminer och styrka från ingredienser såsom granatäpple, fuktgivande örter, tea tree, kamomillblomma och gurka. Tillsammans stärker de hudens motståndskraft och tar bort smink samt förebygger orenheter och förändringar i huden.

För kroppen har Bio Glow utvecklat både bodyscrub och krämig kroppskräm. I sin bodyscrub har Bio Glow samlat ingredienser som aloe vera, arganolja, sheasmör och macadamianöt, kombinerat med skrubbkorn som tar bort döda hudceller och förnyar hudens yta för att bättre kunna absorbera dina andra kroppsprodukter. Efter bodyscrub kan du avsluta med en mjukgörande kroppskräm, och här rekommenderar Bio Glow sin Cocoa Butter Cream som fuktar och vårdar huden. Utöver kakaosmör innehåller kroppskrämen aloe vera och vitamin E.

BIO GLOW ÄR HUDVÅRD I LINJE MED NATUREN

Upptäck vad naturens egna skafferi kan göra för dig och din hud. Oavsett vilken produkt du väljer, kan du vara säker på att du gör ett bra val med både djur och människor i omtanke. Boosta din hudvårdsrutin med naturlig hudvård och märk skillnaden med dessa unika produkter från Bio Glow. Tillsammans med Bio Glow kan du få en grönare hudvårdsrutin och en hälsosammare hud på en och samma gång.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.