Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BILLION DOLLAR BROWS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BILLION DOLLAR BROWS

Billion Dollar Brows

Billion Dollar Brows har sedan starten 2004 gjort verkliga avtryck inom skönhetsvärlden. Idag känner i princip varje makeupfantast till märket som enbart fokuserar på att hjälpa till att få de mest perfekta ögonbrynen.

Entreprenören Natalie Plain hade länge tyckt att det saknades ett makeupmärke som fokuserade främst på ögonbryn. Efter många olika jobb runtom i USA, bland annat som spökskrivare åt Bill Clinton, återvände hon till sitt hem i södra Kalifornien och bestämde sig för att starta Billion Dollar Brows. Det visade sig att hon inte var den enda som efterfrågade ett sådant märke, och Billion Dollar Brows blev snabbt en världssuccé. När Natalie får frågan om varför märket heter som det gör svarar hon alltid “Vem vill inte ha Billion Dollar Brows?” – och det säger väl allt?

Efter dundersuccén med Billion Dollar Brows första produkt Brow Boost, som hjälper till att återupprätta överplockade ögonbryn, utökades sortimentet med bland annat gels, pulver och ögonbrynspennor. Alla produkter är givetvis framtagna för att hjälpa dig att få Billion Dollar Brows. Märket upplever än idag en konstant växtvärk och distribuerar sina produkter till nya marknader, år efter år.

Billion Dollar Brows i Sverige

En av Billion Dollar Brows relativt nya marknader är Sverige. Både vi på Luxplus och våra medlemmar – vilka ju är riktiga makeupfantaster – kände att det var dags att ta in Billion Dollar Brows i sortimentet. Som en av få återförsäljare av Billion Dollar Brows i Sverige har vi märkt av den allt stigande efterfrågan, och vi tar ständigt in nya produkter från märket.

I vårt utbud hittar du bland annat en av märkets kändaste produkter, Billion Dollar Brows A Hint Of Tint. A Hint Of Tint är en revolutionerande ögonbrynsskugga som tillför dina bryn en delikat färg samtidigt som de fixerar ögonbrynen för ett perfekt hållbart resultat. En annan succéprodukt som du hittar i vårt sortiment är Billion Dollar Brows Brow Powder; ett fast och lätt puder som framhäver dina bryn på ett vackert och naturligt sätt.

Fynda Billion Dollar Brows billigt

Inte nog med att vi är en av få återförsäljare av Billion Dollar Brows i Sverige – vårt utbud är otroligt billigt också. Passa på att fynda gamla följeslagare du inte klarar dig utan, och upptäck nya favoriter från Billion Dollar Brows billigt här hos Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.