Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BIC

Bic

Med Bics engångsrakhyvlar får du inte enbart en högkvalitativ produkt som är framtagen för att göra rakningen så enkelt och skonsam som möjligt. Du får också en prisvärd rakhyvel. Enligt Bic ska innovation inte vara på bekostnad av ett överkomligt pris.

BIC engångsrakhyvlar

Bics engångsrakhyvlar kommer i flera olika utföranden. Bic har engångsrakhyvlar med ett eller flera blad. Bic erbjuder rakhyvlar för dig med extra känslig hud. Du kan få dina engångsrakhyvlar med extra smala rakhuvuden, så att du kan ha full kontroll över varje rörelse. Du kan välja mellan större och mindre förpackningar. För den där extra mjuka och lena känslan, kan du välja engångsrakhyvlar med fuktremsa.

Med Bics engångsrakhyvlar får du en nära och precis rakning där du har perfekt kontroll över rakhyveln. Din hud lämnas mjuk och silkeslen efter varje rakning. Det är alltså ingen tillfällighet att Bic har blivit världens största tillverkare av engångsrakhyvlar. Har du inte provat Bics engångsrakhyvlar har du nu en strålande och billig möjlighet att göra det.

Billiga engångsrakhyvlar från Bic

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Bics populära engångsrakhyvlar. Här hittar du engångsrakhyvlar i olika utföranden och i olika stora förpackningar, allt för att du ska få möjlighet att hitta en produkt som passar dina behov och önskemål. Här kan du vara säker på att du får bra produkter till låga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.