Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BENTLEY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BENTLEY

Bentley

Bentley är onekligen mest kända för sina stora och luxuösa bilar, men de har faktiskt även också gjort andra saker med stor framgång. Det gäller bland annat deras serie av herrparfymer, som precis som bilarna är framtagna genom oklanderligt hantverk. Bentleys parfymer innehåller naturligtvis ingredienser och material värda kungligheter – och givetvis även dig! Herrdofterna från Bentley andas maskulin elegans och självsäkerhet som kommer få andra män att avundas dig.

Bentley herrparfym

Alla parfymer från Bentley är utvecklade av Europas bästa parfymörer. I samarbete med Art & Fragrance har man bland annat tagit fram herrdofterna Bentley for Men, Bentley for Men Azure, Bentley Inifinite och Bentley Infinite Rush. Det är helt enkelt naturligt att när Bentley utvecklar dofter, så gör de det enbart tillsammans med några av de största experterna på området.

Under perioden 2013-2017 har Bentley producerat totalt 13 olika dofter. Om du känner till doften av en ny Bentley kommer du garanterat nicka igenkännande när du känner deras herrparfymer, som alla är starkt inspirerade av denna doft. Om du inte är en av de tursamma som någonsin ägt en ny Bentley kommer du troligtvis bli ännu mer tagen av parfymerna. Dofterna kommer få folk att vända sig om efter dig på gatan, och du kommer utstråla en elegans och självsäkerhet du inte trodde var möjlig – oavsett vilken av dofterna du väljer.

Bentley parfym är perfektion på flaska

Vad vore en produkt under namnet Bentley utan en inpackning av estetisk perfektion? Bentley har naturligtvis tagit fram sina parfymflaskor tillsammans med Europas bästa glasmästare. I samarbete med Lalique, en fransk förstklassig kristallproducent, har Bentley tagit fram flaskor i enastående elegant och maskulin design.

Billiga dofter från Bentley

Här på sidan har vi samlat vårt utbud av Bentleys exklusiva och luxuösa dofter, vilka utgör själva essensen av manlighet. Dofterna är ultimata för mannen som vet vad han vill, och som gärna vill dofta därefter. Hos Luxplus hittar du Bentleys dofter billigt, så att du kan dofta exklusivt utan att det märks i plånboken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.