Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BELLÁPIERRE COSMETICS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BELLÁPIERRE COSMETICS

Bellápierre Cosmetics

Mineralsmink har varit på allas läppar under de senaste åren, och för att hitta det bästa behöver du inte leta längre än till Bellápierre Cosmetics. Bellápierre är sedan starten 2005 en av världens snabbast växande tillverkare av mineralsmink. Utrustade med lång erfarenhet inom skönhetsindustrin och en övertygelse om att ren och naturlig makeup borde vara en självklarhet har Bellápierre, med makeuplegendaren David Oren i spetsen, utvecklat ett brett sortiment av mineralpuder, mineralfoundation och annat mineralsmink bestående av 100% naturliga ingredienser. De naturliga ingredienserna är inte bara skonsamma, utan skapar också en helt unik konsistens som gör det svårt att inte uppnå ett fantastisk resultat.

Bellápierres smink är skonsamt för din hud

Tack vare de helt naturliga ingredienserna i Bellápierres smink kan du känna dig trygg med både hudhälsa, kvalitet och resultat. Bellápierre har tack vare sina produkters renhet och naturlighet blivit ett hushållsmärke för Hollywoodstjärnor som eftersträvar ett felfritt resultat som gör sig väl på röda mattan samtidigt som de är måna om att vårda sin hud. Utöver det har Bellápierre alltid haft stort fokus på att ta fram produkter som passar alla olika hudtyper och hudtoner, och kan därför erbjuda en enastående bredd.

Puder från Bellápierre Cosmetics för en felfri finish

Fler och fler professionella makeupartister har börjat inse att mineralpuder utgör den tveklöst bästa finishen till varje professionell look. Puder från Bellápierre Cosmetics har med sin oklanderliga kvalitet, färgstyrka och textur snabbt blivit det självklara valet för makeupartister världen över. En storsäljare hos Luxplus är det mångsidiga pudret Banana Setting Powder, som kan fungera både som finish för din färdiga makeup, färgkorrigerande punktbehandling och till och med som bas för din ögonskugga.

Ett av Sveriges största utbud av Bellápierre

Hos Luxplus har vi ett av Sveriges största utbud av produkter från Bellápierre till låga priser. Hos oss kan du hitta allt från foundation, olika slags puder och läppstift till borstar och penslar. Ta chansen att billigt testa en helt ny värld av naturliga mineralprodukter som varken kompromissar med kvalitet, resultat eller din hudhälsa, och märk hur du får en naturligt levande look som du aldrig tidigare upplevt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.