Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BELLADOT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BELLADOT

Belladot

Belladot är en svensk sexleksakstillverkare som skapar moderna sexleksaker med diskret, söt och nästan gullig design. Bakom den gulliga ytan och de fina dildosarna, vibratorerna och mycket mer i söta pastellfärger finns dock ändå sexiga och kittlande sexleksaker som träffar precis rätt punkter, och kittlar där det är som mest oemotståndligt. Oavsett om du är singel eller lever i förhållande kommer din Belladot-vibrator bli din nya bästa vän.

Belladot vibratorer och andra sexleksaker

Med Belladots sexleksaker kan du känna dig trygg. Belladot-vibratorer, dildos och andra sexleksaker från Belladot är framställda i kroppssäkra material med mjuka och behagliga ytor som inte irriterar huden i dina intima områden. Faktum är att Belladots alla sexleksaker är framtagna i samarbete med kliniska sexologer, eftersom säkerhet och optimal njutning är två viktiga faktorer i tillverkningen av Belladots sexleksaker.
En annan sak som gör Belladot sexleksaker extra spännande är produkternas svenskklingande namn såsom Belladot Ester, Belladot Ebba, Belladot Ingrid, Belladot Greta m.m. Prova till exempel Belladot Vilma – Belladots svar på den klassiska rabbitvibratorn.

Luxplus: din självklara Belladot-återförsäljare

Här hos Luxplus hittar du sexleksaker från Belladot billigt. Vi är glada över att vara en Belladot-återförsäljare med otroligt bra priser, så att fler kan få möjlighet att prova de fantastiska Belladot-vibratorerna, dildosarna, knipkulorna och mycket mer.

Belladots sexleksaker levereras i snygga och diskreta förpackningar som inte avslöjar innehållet på ett alltför explicit sätt, samtidigt som de fungerar som förvaring när du inte använder produkterna. Till alla Belladot sexleksaker medföljer även en praktisk och fin påse med snörning, vilket gör det smidigt att ta med din nya vän vart du än ska.

Belladot menskopp, glidmedel, penispumpar m.m.

Belladot tillverkar inte bara sexleksaker, utan även andra typer av intimprodukter och sexhjälpmedel. En av de absolut största storsäljarna i sortimentet är till exempel Belladot Evelina menskopp som finns i två olika storlekar. Vidare erbjuder Belladot även massageoljor, penispumpar, glidmedel och mycket mer. Prova dig fram i Belladots värld av produkter som garanterat kommer sätta krydda på ditt, och din eventuella partners, sexliv – du kommer inte ångra dig!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus