Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BELKIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BELKIN

Belkin

I 35 år har Belkin tillverkat produkter som förenklar ditt liv och som hjälper till att få ut maximal effekt av din teknologi. Belkin ser till att varje produkt är ordentligt genomtänkta med högkvalitativa material och noggrant testade innan de levereras till dig.

Belkin är globalt ledande inom teknologi. Med två produkter sålda varje minut i över 50 länder är de ledande när det kommer till både kablar och anslutningar. De är även den tredje tillverkaren av trådlösa laddningstillbehör.

Laddare, adapters och kablar från Belkin


Belkin tror på att design har en stor betydelse inom teknologi och därför ser teamet bakom Belkin’s produkter till att varje produkt är innovativa, pålitliga och lätta att använda. Deras uppmärksamhet för detaljerna har gjort att de vunnit över 130 priser, vilka är mer än 30 CES Innovation Awards och nästan 50 International Design Experience Awards.

Här kan du hitta alla möjliga teknikprodukter som exempelvis laddare, kablar, mobilaccessoarer. Belkin’s kablar har högkvalitativa material för att leverera optimal hållbarhet. De innehåller specifika fibrer som förstärker de inre ledningarna för ökad styrka, och är även gjorda av nylon som är som en skyddande mantel. De har även en väldigt flexibel isolering som minimerar skadorna från friktion. Kablarna från Belkin är helt enkelt en riktigt tålig och snygg produkt som tål det mesta.

Billiga teknikprodukter från Luxplus

Tekniken utvecklas ständigt, men det gör även Belkin. Belkin kombinerar omfattande forskning och utveckling med mer än tre decennier av erfarenhet för att förutse konsumenternas behov och se till att Belkin är redo att leverera de produkter som gör att du känner dig säker med dina teknikprodukter, oavsett vad framtiden innehar.

Oftast är teknikprodukter väldigt dyra i pris och något som du inte har så mycket lust att lägga pengar på. Tyvärr händer det allt för ofta att du har behov för dessa typer av teknikprodukter. Antingen för att du vill förenkla ditt liv eller för att du helt enkelt har råkat tappa bort dem. Här på Luxplus kan du köpa alla de teknikprodukter som dina elektroniska apparater behöver till väldigt billiga priser, så att du inte längre behöver känna ångest när du tömmer din plånbok på en dyr teknikpryl. Spara pengar och förenkla ditt liv genom att köpa Belkin’s teknikprodukter här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.