Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BASICSHOME

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BASICSHOME

BasicsHome

Älskar du att dekorera och göra snygga och roliga dukningar? Kanske är du den som först anmäler dig som middagsvärd när du och dina vänner ska ses? I så fall borde du spana in BasicsHome. Detta varumärke brinner för dekoration, dukningar och alla detaljer som ingår i detta. Människorna bakom detta varumärke tycker lika mycket om en lekfull dukning som en glamorös och elegant dukning. BasicsHome har ett stort utbud av bestick, dekorationsband, sugrör m.m. För visst ligger helhetsintrycket i detaljerna! Det handlar om allt från besticken till sugrören som används. Med produkter från BasicsHome kan du skapa dukningar som fullständigt golvar dina middagsgäster.

BASICSHOME PRODUKTER

Vilken dukning man väljer handlar mycket om vad man ska äta. Vissa tänker i teman medans andra gillar olika influenser och kontraster. Oavsett hur du planerar din dukning, har BasicsHome detaljerna du behöver.

BasicsHome har ett flertal olika bestick. Designen är enkel och träffsäker. Dessa bestick går att få i svarta, guld och roséguld. Motsvarande färger finns även för BasicHomes matpinnar. Dessa matpinnar kombinerar olika material och färger och ställer sig i skarp kontrast till de klassiska, något mer spartanska matpinnarna.

Vill du ge dina gäster en present när de ska sätta sig till bords? Kanske vill du skicka med dem en lite sötsak på hemvägen? BasicsHome har söta presentpåsar som passar helt perfekt för detta. Därtill har BasicsHome massor med dekorationsband som du kan dekorera bordet med. Varför inte knyta en vacker rosett runt servetterna eller hänga en liten knorr i lampan?

När gästerna kommer kan det vara dags för en välkomstdrink. Då kan du passa på att göra ett gott intryck genom att hälla upp välkomstdrinken i en av BasicsHomes roliga koppar. BasicsHome har koppar som ser ut som kokosnötter och ananasfrukter. Detta är ett lätt sätt att snabbt skapa en trevlig stämning.

BASICSHOME BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av BasicsHomes produkter. Här hittar du precis det du behöver inför middagsbjudningen. Allt du behöver göra är att duka upp. För dig har vi dukat upp med riktigt låga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.