Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BASICS

Basics SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BASICS

Basics

Basics säljer bra och billiga skönhetsprodukter för badrummet, sminkväskan med mera. Sortimentet är brett och priserna är låga, vilket innebär att du ofta har råd med ett extra köp till samma pris som du brukar handla för. Här hittar du allt från hår- och sminkborstar till sminkförvaring och makeupsvampar. Med Basics produkter blir vardagen lite enklare och plånboken lite tjockare.

BASICS MAKEUPSVAMP

Basics har ett stort utbud av makeupsvampar som gör att det blir lättare att applicera sminkningen och att resultatet blir jämnt och enhetligt. I sortimentet hittar du bland annat Basics Miracle Complexion Sponge Nude, som är en blender för din concealer och foundation. Därtill finns även Basics Puff Beauty Blender Light Pink, som med sin unika design ger dig både precision för detaljarbete och stora ytor för snabbare applicering av bland annat din foundation. Önskar du variation och funktion i överflöd erbjuder Basics setet Basics Sponge Beauty Blender Light Pink, vilket består av 4 olika makeupsvampar. Dessa svampar kan användas både blöta och torra och garanterar dig ett felfritt resultat varje gång, vare sig det gäller ögonskugga, highlighter eller concealer.

BASICS SMINKBORSTE

Basics erbjuder även ett stort utbud av sminkborstar. Med Basics Makeup Bag & Brushes Ivory får du ett set bestående av 12 olika borstar i en praktisk väska som du kan rulla ut för att få en omedelbar överblick. Borstarna kan kan användas till ögonsminkning, contouring eller highlighting. Önskar du ett verkligen unikt set borstar, så är Basics Unicorn Makeup Brushes för dig. Unicorn Makeup Brushes från Basics har ett skaft i puderrosa, format som hornet på en enhörning, och borstar med vackra regnbågsfärger i pastell.

BASICS BILLIGT

På den här sidan har vi på Luxplus samlat vårt utbud av Basics skönhetsprodukter. Här hittar du bland annat hårborstar, sminkborstar, makeupsvampar m.m. till låga priser, så att du aldrig behöver sakna en beautyprodukt i varken sminkväskan eller badrummet. Bra produkter till ännu bättre priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus