Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BARNÄNGEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BARNÄNGEN

Barnängen

Barnängen är ett av Sveriges mest välkända varumärken som i över 150 år har försett svenskar med naturligt vårdande skönhetsprodukter. Sedan starten av år 1868 har Barnängens kärnvärden varit desamma. De strävar alltid efter att göra naturligt vårdande produkter, både för dig och din familj. Du kanske främst känner igen dem för deras tvål och schampo, men sortimentet erbjuder även olika varianter av lotions och deodoranter.

År 2018 inleddes en ny era för Barnängen, ett av Sveriges mest ikoniska varumärken. Med hög kvalité och uppskattade produkter för hela familjen blev Barnängen kunglig hovleverantör år 1876 – något de är än idag. Barnängen är helt enkelt en svensk klassiker som i över ett sekel varit känt och omtyckt för sina milda såväl som effektiva hudvårdsprodukter.

skönhetsprodukter med HÖG KVALITET TILL ETT BILLIGT PRIS

Renhet och ärlighet ska genomsyra varje led i Barnängens produktion. Produkternas gemensamma kärna är att det är milda produkter med naturliga ingredienser som har en hög kvalitet till ett bra pris. Här på Luxplus kan du finna produkter i Barnängens breda sortiment, alla till ett billigt pris! Alltifrån hårvård, dusch och tvål, deodorant, Barnängen Man, Kids och Baby. I vårt sortiment från Barnängen finner du produkter till barn samt olika hudtyper och hårtyper som är inspirerat av den nordiska naturen och traditionen. Barnängens Norden-inspirerade ingredienser påminner om det svenska landskapet, ljuset, havet och skogen, vilket skapar en unik oas för sällsynta och varierade växter, örter och näringsämnen som svenskar har använt och litat på i århundraden. Nordiska växter som fläder, hjortron, kamomill och havre är några av de nordiska ingredienserna du kan finna i sortimentet. Nordisk hudvård när den är som bäst helt enkelt!

RENa OCH ÄRLIGa skönhetsprodukter från barnängen

Barnängens produkter som tillverkas och säljs av moderföretaget Henkel låter inte sina produkter testas på djur, något de hållit fast vid sedan 1989. I deras sortiment kan du även finna barnprodukter helt utan konserveringsmedel och parfym.

Barnängen kombinerar modern teknologi och patenterad formula med naturliga ingredienser och skandinavisk estetik för att skapa en hudvårdsserie som verkligen återspeglar en nordisk, balanserad livsstil. Vill du ha en trygg och säker produkt fri från onödiga tillsatser är Barnängen det självklara valet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.