Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BARE FACED CHIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BARE FACED CHIC

Bare Faced Chic

Bare Faced Chic är experter på sminktillbehör, såsom sminksvampar, sminkborstar, cleansing pads, pennvässor och medel för att rengöra sminkborstar. För att lägga en felfri sminkning krävs inte enbart kunskap och bra smink, utan också bra sminkapplikatorer och utrustning för att hålla pennor och borstar i topptrim. Att underhålla sin utrustning ger både bättre resultat och en tjockare plånbok. Det är nämligen mycket billigare att underhålla sina sminkprodukter med jämna mellanrum än att köpa nytt.

Bare Faced Chic är mycket uppskattade för sin innovativa approach till sminktillbehör, där användarvänlighet alltid är i fokus. Med dessa produkter kan du vara säker på att din sminkning alltid appliceras med den precision och finess som krävs för ett felfritt resultat.

Sminksvampar och sminkborstar från Bare Faced Chic

Med en sminkborste kan det ibland vara svårt att komma åt ansiktets alla områden. Då händer det ofta att man använder fingrarna istället, t.ex. runt ögonen och näsan. Detta medför ofta att finishen runt dessa områden skiljer sig från övriga områden. Med Bare Faced Chics unikt utformade sminksvampar kan du komma åt överallt, vilket medför en enhetlig finish och ett mer tillfredsställande helhetsintryck. Dessa svampar ligger behagligt i handen och dess utformning möjliggör både precisionsarbete och lätt applikation över stora ytor. Därtill är sminksvamparna lätta att rengöra. Sminksvamparna finns i flera olika former.

I utbudet hittar du även sminkborstar. Borstarna är utvecklade för att göra sminkningen så lätt som möjligt. Skaften är utvecklade för att ligga behagligt i handen. Själva borstarna är designade för att göra appliceringen både precis och behaglig.

Borstrengöring från Bare Faced Chic

Se till att hålla dina borstar i topptrim med Bare Faced Chics borstrengöring. Vad är då borstrengöring? Detta är alltså en kombination av en gummiplatta med en mönstrad yta och ett särskilt rengöringsmedel framtaget specifikt för borstar. Applicera medlet på gummiplattan och gnugga borsten mot gummiplattans knottriga yta. Detta garanterar en snabb och grundlig rengöring av dina sminkborstar, så att du kan använda dem längre. Snabbt, billigt och superenkelt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.