Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BANGS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BANGS

Bangs

ÅR 1878 grundlade Christian Wad Bang verksamheten BANGS på Nørrebro, där han producerade marmelad. Därifrån växte verksamheten och i år 2000 när det kom en ny ägare utvidgade han utbudet till att göra nya och spännande smaker av marmelad. Då han led av reumatism fann han ett särskilt intresse för ingefära.

INGEFÄRASHOTS FRÅN BANGS

Efter att ha experimenterat med ingefära i sitt eget kök blev BANGS den första ingefäradrycken i 2014. Den första ingefäradrycken innehöll naturligtvis citron och apelsin för att minska smaken av den starka smaken av ingefära.

Du kan idag välja en ingefärashot från BANGS som har en intensiv smak av ingefära, men där det är tillsatt äpple, citron och apelsin för att göra smaken en aning mildare. Ingefärashoten är utan koncentrat och utan tillsatt socker. Shoten innehåller naturligt socker.

När BANGS sötsätter sina produkter använder de sig av sötningsmedlet Stevia Rebaudiana, vilket är ett naturligt sötningsmedel som har samma namn som plantan den kommer ifrån. Därför är dryckerna från BANGS också tillägnat diabetikerna, då energinivån är låg.

Ingefäran i BANGS shotar är alltså rena, vilket man även kan smaka. Ingefäran har blivit otroligt populär i Europa och i den västliga världen generellt under de senaste åren, specifikt i wokrätter och andra maträtter, även om det har odlats i många tusen år.

Alla BANGS drycker är ekologiska, innehåller inga koncentrat, är utan tillsatt socker och tillsatser.

INGEFÄRSSHOTS MED GURKMEJA

Både ingefära och gurkmeja är välkända rötter som har en god påverkan på vår kropp. BANGS har valt att lägga båda dessa läckra och hälsosamma ingredienser i en av deras drycker, så att du kan få båda dessa rötter i en dryck. Drycken är dock inte så stark som några av de andra varianterna, då gurkmejan tar en del av den starka smaken.

Du kan med fördel använda BANGS dryckesvaror i smoothies, som shot eller blanda upp med juice. Testa det och känn skillnaden!

BILLIGA INGEFÄRA-DRYCKER

Vi har sett till att du hos oss på Luxplus kan beställa BANGS ingefära-drycker snabbt, billigt och enkelt och redan idag starta en mer hälsosam livsstil.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.