Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BALMAIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BALMAIN

Balmain

Balmain är ett varumärke som associeras till många saker och i första hand mode, men i sortimentet ingår även parfym till både herrar och damer. Här på Luxplus hittar du Balmain parfym till mycket fördelaktigt pris, och är du sugen på att se hur Balmain parfym doftar är det alltså ett ypperligt tillfälle att klicka hem en liten parfym från Balmain på 5ml eller 4,5ml och testa om den stora varianten är något för dig.

Balmain damparfym

Bakom märket Balmain står den franska designers Pierre Balmain och han gjorde sig känd för sin opulenta och eleganta stil inom mode under efterkrigstiden. Med framgångar inom klädindustrin i bagaget togs ytterligare steg, och parfymer har ingått i Balmains sortiment sedan 1940-talet. Som en kul anekdot kan nämnas att det var Balmain som stod bakom en av dåtidens största bästsäljare på parfymmarknaden, en damparfym som fortfarande finns i produktion idag.

Balmain har sedan 40-talet lanserat många parfymer både till män och kvinnor, och flera av dem har blivit väldigt populära. I samma eleganta stil som märket startade förknippas med hittar du smakfulla och sofistikerade parfymer som klär alla i ett snofsigt sammanhang.

Balmain Extatic och Balmain Ivoire

En av serierna som Balmain har lanserat är Extatic, och den första damparfymen i serien var Extatic EdP, en orientalisk och blommig parfym som beskrivs som typiskt feminin. I serien finns också Extatic EdT som lanserades bara några månader efter, men där Balmain valt att ta en annan riktning och istället har du här en kvinnligt blommig och fruktig parfym. Dessa två är perfekta att växla mellan antingen som dag- och kvällsparfym eller att ha som sommardoft och höst- och vinterparfym. Här på Luxplus hittar du bägge dessa som miniparfym.

En annan populär doft från märket är Balmain Ivoire. Här på Luxplus hittar du Balmain Ivoire som miniparfym, och för en liten penning får du väldigt mycket doft för pengarna! Balmain Ivoire är en blommig chypre och igen är det fokus på elegans och stil. Gillar du parfym som doftar puder är detta ett måste att testa! Det ska också nämnas att Balmain Ivoire EdP var en stor favorit på 80-talet och dagens version är en nylansering. Dagens Ivoire EdP beskrivs som en ren, vacker, rik damparfym med stil som drar åt det gröna hållet. Det är en ljuvlig och kvinnlig doft som klär en kvinna med klass. Här på Luxplus köper du Balmain Ivoire till fantastiskt pris, och helt plötsligt har alla råd med lyx!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.