Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AZZARO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AZZARO

Azzaro
Märket Azzaro skapades av sicilianaren Loris Azzaro, och företagets historia går tillbaka till 1968. Design och dofter är skapade med inspiration från solen och livet kring och på Medelhavet.
Loris Azzaro var i slutet av 60- och 70-talet känd som designer av sexiga och glamourösa aftonklänningar som användes på Medelhavets stora yachts och vid poolfester längs rivieran.

Azzaro är en populär doftproducent riktad till män, och deras produkter är primärt i formerna Eau de Toilette, deodorantspray, deodorantstick, aftershave och presentaskar. Azzaros mest populära herrparfymer är Azzaro Chrome EDT, Azzaro Pour Homme edt, Azzaro Decibel EDT och Azzaro Now edt.

Azzaro Chrome lanserades 1996, och den maskulina parfymen dofter gott av exotiska noter. Däribland rosmarin, ananas, jasmin, koriander och citron, med bottentoner av rosenträ, mysk och kardemumma.

Azzaro Pour Homme är Azzaros signaturdoft och lukten är fantastiskt sofistikerad med bland annat lavendel, basilika, citron och cederträ, på en botten av läder, bärnsten och mysk. Azzaro Pour Homme blev lanserad redan 1978 och är en av de klassiska herrdofterna.

Azzaro Decibel urskiljer sig på dofthyllan med sin speciella designade parfymflaska som liknar en mikrofon och som finns i flera storlekar. Azzaro Decibel vänder sig till den modiga mannen som sätter ljud på tillvaron. Parfymen, som lanserades 2011, doftar av orientaliska kryddor med toner av citron, lakrits och vanilj.

Azzaro Now är en doft man inte glömmer i första taget, inte minst tack vare den designade flaskan. Den doftar av grönt te, kardemumma, citrus, tränoter och av bärnsten. Azzaro Now-flaskan passar tillsammans med Azzaro Now for Her, och tillsammans bildar de nästan en liten skulptur i badrumshyllan.

Azzaro har också damparfymer i sitt sortiment, bland annat Azzaro Now for Her och Azzaro Visit for Women. Azzaro tillverkar också presentaskar som utöver huvudparfymen innehåller antingen after shavebalm, after shavelotion, shower gel eller deodorant. En gåvoask ger dig extra mycket för pengarna och gör dig själv, eller den som får gåvan extra väldoftande med de kompletterande produkterna.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.