Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AUSSIE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AUSSIE

Aussie

Aussie är ett australiskt varumärke som blivit jättestort världen över och har vunnit otaliga priser för sina schampon, balsam och inpackningar för håret. Amerikanen bakom märket heter Tom Redmond och är en entreprenör och hårstylist med lång erfarenhet i branschen. Idén som lade grunden till Aussie kom till under ett besök i Australien 1979 då han kom i kontakt med australiska frukter och husmorstips. Han insåg snabbt att dessa hade fantastiska egenskaper och att de kunde göra underverk för torrt och slitet hår.

Aussie förknippas av de flesta med schampo och balsam, men har vunnit mycket uppmärksamhet på grund av deras intensivhårinpackning Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, som är en mångfaldigt prisvinnande inpackning som funnits i mer än 30 år på marknaden.

Aussie Hårprodukter

Både schampo, balsam, inpackningar, hårkurer och duschkrämer från Aussie doftar fantastiskt gott, så föredrar du hårvårdsprodukter som luktar fräscht och fruktigt kommer du verkligen tycka om Aussie. Doften beskrivs ofta som godis och har gjort att folk över hela världen köper produkterna från Aussie om och om igen. För vem vill inte ha väldoftande hår? Förpackningarna på Aussie schampo och balsam, hårinpackning och duschkräm är alla smidigt designade för användning i duschen eller badet och gör det lätt att dosera den mängd du önskar. Ett exempel på en sådan produkt är hårinpackningarna Aussie 3 Minute Miracle, som har en supersmidig klämfunktion i botten på flaskan, så att du enkelt kan dosera rätt mängd och som därefter stänger sig automatiskt. På så sätt är deras produkter dryga och du gör inte av med mer än du behöver.

Aussie Schampo & Balsam

De trogna användarna av schampo och balsam från Aussie talar ofta om hur glansigt deras hår blir av produkterna och hur friskt och välvårdat det ser ut. Aussie marknadsför sina produkter som “mirakel”, vilket recensenter ofta håller med om. Aussie rekommenderas ofta av frisörer till kunder som har problem med sitt torra och livlösa hår, och märket är känt för produkter som hjälper till att återta kontrollen över håret och förhindrar frizz. Vill du få torrt och slitet hår att bli fint igen kan du med fördel använda dig av schampo och conditioner från Aussie. Produkterna från Aussie vårdar ditt hår och återfuktar torra toppar samt efterlämnar håret silkeslent, mjukt, rent, väldoftande och välvårdat. Vill du dessutom inte lägga en förmögenhet på dyra hårvårdsprodukter är Aussie ett väldigt bra val, inte bara för håret utan även för plånboken. Hos oss handlar du schampo från Aussie billigt, för att inte tala om vilket bra pris vi säljer Aussie’s balsam och hårinpackning för.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.