Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ATHENA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ATHENA

Athena

Athena gör prisvärda tillbehör för spaupplevelsen i hemmet. I deras sortiment kan du bland annat hitta badborstar, kroppsborstar, fotvårdsprodukter och massagetillbehör. Ta med dig en badborste in i duschen och ge ryggen en rejäl skrubbning. Finns det något skönare? När du är klar med den kan du köra en vända med kroppsborsten för att avlägsna döda hudceller på övriga kroppen. Efter du har du har badat klart kan du passa på att skrubba fötterna med Athenas pimpsten, så att de blir behagligt mjuka och lena. Varför inte avsluta det hela med att be din partner eller familjemedlem att massera din rygg med Athenas massagetillbehör?

Att ha dessa produkter i badrummet skapar helt klart en mysigare och lyxigare atmosfär. Därtill får du ju fler möjligheter att koppla av och njuta. Samtidigt som dessa produkter är sköna och behagliga att använda, fyller de olika funktioner, såsom att rengöra kroppen, lösa upp knutar, stimulera blodcirkulationen och motverka stress.

På den här sidan hittar du vårt utbud av Athenas välgörande produkter till kroppen till bra priser. Det har sällan varit billigare, eller enklare, att få sig en välgörande och uppfriskande kroppsbehandling.

Badtillbehör från Athena

Athenas kroppsprodukter är tillverkade av ett slit- och vattentåligt plastmaterial. Dessa produkter är gjorda för att följa med dig i badet. De mindre borstarna är försedda med ett handtag på ovansidan, vilket kan vara mycket behändigt i badet, då det kan vara svårt att få grepp om saker och ting. Den stora badborsten har ett långt skaft, så att du enkelt kan nå alla delar av ryggen. I skaftets ände finns ett hål genom vilket du kan knyta ett snöre, så att du kan hänga upp borsten i duschen.

Massagetillbehör från Athena

Athena gör inte enbart badtillbehör, utan även massagetillbehör. Kombinationen av dessa produkter ger dig en fullständig spaupplevelse som du kan njuta av i ditt eget hem. Massagetillbehören är utformade på sådant sätt att de är lätta att använda. Därtill blir resultatet, d.v.s. massagen, otroligt njutbar och välgörande. Din muskulatur blir mer avslappnad och blodcirkulation får sig en boost.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.