Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AT HOME

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AT HOME

At Home

Finns det något som är tråkigare än att städa ett smutsigt hem? Dålig lukt, smutsig tvätt, ofräsch toalett eller kladdig disk - med rengöringsprodukter från At Home blir din städning både lättare och effektivare. AtHome erbjuder produkter för alla smutsiga områden i ditt hem, vare sig det gäller din toalett, diskmaskin eller vask. Eller du kanske bara behöver få hjälp med att ta bort de svåraste fläckarna på dina textilier?

Effektiv rengöring med rengöringsmedel från AtHome

AtHome är ett trovärdigt och pålitligt varumärke inom rengöring som tar fram den sanna städerskan inom dig. Oavsett vilka områden du behöver rengöra så har AtHome en rengöringsprodukt som passar dina önskemål. De erbjuder rengöring för toalett, glas, diskmaskin, tvättmaskin, kläder och luftfräschare, men även all-produkter för diverse ytor. Deras rengöringsmedel kommer även i olika dofter så att du själv kan välja hur ditt hem ska dofta efter att du rengjort det. Deras produkter gör det både enklare och effektivare att få bukt på de smutsiga områdena i ditt hem, så att du kan lägga tiden, energin och pengarna på något annat som är roligare.

Billiga Rengöringsmedel på Luxplus

AtHome allrengöringsprodukt är en väldigt effektiv produkt som du kan använda till alla slags ytor som du vill få rena såsom bänkar, vask, skåp, bord, handtag och golv. AtHome’s rengöringsmedel gör ditt hem skinande rent, samtidigt som de ger en fräsch och härlig doft av antingen citron, hav, blommor eller lavendel. AtHome har varit väldigt duktiga när det kommer till att utveckla rengöringsprodukter, men den stora trovärdigheten har skapats genom kunderas goda omdömen kring varumärket och gentemot produkterna. Nu behöver du inte envist försöka få bort smutset och fläckarna, utan du låter bara AtHome göra det mesta av jobbet och kan passa på att njuta av mer tid och ett väldoftande rent hem. Sist men inte minst, du kan njuta av de pengar du sparat när du köpt rengöringsprodukterna från AtHome på Luxplus - och du behöver inte ens resa dig för att åka och köpa dem utan de kan komma direkt till din dörr! Det finns längre inga ursäkter för att ha ett rent och fräscht hem när du handlar AtHome’s rengöringsprodukter på Luxplus, så vad väntar du på?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.