Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ASTOR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ASTOR

Astor

Astor har producerat högkvalitativa kosmetikprodukter i över 60 år. Astor anser att skönhet är en kombination av glädje, livskvalitet, livsstil och livets många ögonblick. Det är alltså inte enbart utseendet som definierar skönhet. Astor tror också att skönhet är naturligt, avslappnat och självsäkert. Därför är det mycket viktigt för Astor att förmedla självsäkerhet, äkthet och livsglädje i sina produkter och i sin marknadsföring.

Astor har med sina innovativa och pålitliga produkter blivit en av Europas ledande aktörer. Idag har Astor mer än 500 olika produkter i sitt sortiment - allt för att försäkra sig om att varje kvinna kan leva ut sin skönhet till fullo. Astor lägger mycket tid och pengar på att utveckla nya formulas så att varje hudtyp och behov kan tillgodoses. Därtill jobbar Astor ständigt med att utveckla nya koncept, teknologier, smarta förpackningslösningar och spännande texturer. Kvinnor över 35 år utgör Astor huvudsakliga målgrupp. Astors primära mål är dock att hjälpa alla kvinnor med att vara sig själva, vilket är skönhet i sin renaste form.

NAGELLACK & MASCARA FRÅN ASTOR

Astor har ett stort utbud av alla tänkbara skönhetsprodukter. Bland annat har Astor Nagellack i en uppsjö olika färger och nyanser. I sortimentet finns bland annat populära Astor Fashion Studio Nail Polish 407 Winter Is Coming, som har en vacker bronsfärg. För den som föredrar en mer klassisk färg, finns det tidlösa, röda nagellacket Astor Fashion Studio Nail Polish 401 Cherry Pie.

Astor erbjuder ett flertal olika mascaror som är utvecklade med den senaste tekniken, allt för att ge dina fransar looken du är ute efter. Vi har alla olika ögonfransar, där längden, tjockleken och tätheten varierar. Just därför finns det ett flertal olika borsthuvuden att välja mellan. Astors revolutionerande mascara Astor Big & Beautiful Zig Zag Mascara 800 Black har ett unikt ZigZag-borsthuvud, som är inspirerat av makeupartisters handrörelser.

ASTOR BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Astors produkter. Här hittar du bland annat nagellack, läppstift, läppbalsam, läppglans, foundation, ögonskugga, mascara m.m. Här får du Astors högkvalitativa produkter till riktigt låga priser, så att du har råd att fylla sminkväskan med dina favoriter från Astor.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.