Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ARGANMIDAS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ARGANMIDAS

Arganmidas

Arganmidas är ett välkänt varumärke inom hårvård som erbjuder schampo, conditioner, hårinpackningar och håroljor med fokus på arganolja. Arganmidas höga innehålla av arganolja har fantastiska egenskaper för håret och Arganmidas schampo och balsam är definitivt värt att prova om du känner att du har torrt och skadat hår eller kluvna hårtoppar. Med arganolja som huvudingrediens är Arganmidas hårvård rik på vitaminer som stärker håret, gör det friskt och ger massvis med glans. Arganolja i Arganmidas är rik på vitamin F, vitamin A och vitamin E, vilket stärker håret från insidan och gör det underbart mjukt.

SHAMPOO OCH Conditioner MED ARGANOLJa FRÅN ARGANMIDAS

Arganmidas schampo och balsam är särskilt lämpliga för dem som har färgat hår eller extensions och har därmed ett hår som behöver extra omsorg och skydd. Arganmidas hårvård är uppbyggd kring arganolja, som är produkternas huvudingrediens. Dock kompromissar de inte med produkternas doft, utan de lägger stor vikt vid att tillverka naturliga hårprodukter som doftar gott. De vill att varje tvätt håret ska vara ett nöje, med tid för lyx och att skämma bort sig själv.
Använd Arganmidas hårprodukter vid varje tvätt och få ett friskare och glansigare hår som är betydligt lättare att reda ut. Arganmidas är exklusiv hårvård som ger näring till dina hårstrån och som ger dig otroligt mjukt hår.

Billig Arganmidas hårolja och shampoo

Det internationella varumärket Arganmidas har fler hårvårdsprodukter som blivit bästsäljare, bland annat Arganmidas hårolja vid namn Arganmidas Morrocan Argan Oil Hair Serum. Denna produkt är en must-have produkt om du drömmer om ett glansigt och mjukt hår. Hela serien från Arganmidas Morrocan Argan Oil har i allmänhet dragit många fans över hela världen. Den lyxiga huvudingrediensen arganolja ger produkterna en härlig konsistens, vilket gör att produkterna är väldigt lätta att använda i ditt hår. Arganmidas hårvård ger massor av glans till ditt hår, utan att göra det oljigt eller tungt. Är du på jakt efter ett nytt bra schampo för ditt slitna hår? Då är det värt att prova vad Arganmidas och arganolja kan göra för ditt hår och köpa Arganmidas produkter billigt här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.