Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ARDELL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ARDELL LÖSÖGONFRANSAR

Ardell

Ardell är ett av världens största märken inom lösögonfransar och eyelash extensions. I Ardells stora utbud kommer du garanterat hitta just de produkterna som ger dig de mest iögonfallande, långa och vackra lösögonfransarna. Det amerikanska märket har funnits i över femtio år och har från början blivit lovprisade för sina fantastiskt högkvalitativa lösögonfransar, eyelash extensions och övriga fransprodukter.

Ardell-fransar till vardag och fest

Tack vare det enorma sortimentet hittar du Ardell-fransar till varje tillfälle du kan tänkas behöva dem. Om du ska på fest kan du snabbt och lätt fullända din look genom att applicera Ardell-fransar med extra volym och längd. Till vardags kan du välja några av de mer diskreta Ardell-fransarna som öppnar upp ögonen och gör de fantastiskt vackra och tilldragande. Du bestämmer själv om du vill ha en naturlig look, en stilfullt glamourös eller en kreativ extravagant festlook som sätter dina ögon i fokus och fulländar din festmake.

I vårt utbud av får du även möjligheten att välja om du vill ha individuella Ardell-fransar, par med fransrader eller till och med stora kit med många olika varianter med eller utan lim.

Ardell-lim och andra franstillbehör

Som marknadsledande inom lösögonfransar och eyelash extensions har Ardell inte bara utvecklat själva fransarna, utan även en rad olika tillbehör. Ardell-lim är otroligt populärt och känt för sin långa hållbarhet och förmåga att göra appliceringen lätt och smidig. Med Ardell-lim är du också garanterat ett resultat som ser naturligt ut – det är ju trots allt fransarna som ska synas, inte själva limmet. Du kan därför hitta Ardell-lim i både mörka, ljusa och transparenta färger, allt efter dina preferenser.

Se även de andra franstillbehören från Ardell, såsom deras olika smarta appliceringsverktyg och franslimborttagare.

Ardell billigt hos Luxplus

Ardell är redan i förväg ett prisvärt alternativ till många andra lösögonfransar på marknaden, vilket är en delförklaring till deras marknadsledande ställning. Men vet du vad? Genom att handla Ardell billigt hos Luxplus sparar du ännu mer pengar! Varför ska du lägga onödiga pengar på din nästa festlook när du kan köpa Ardell billigt hos oss?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.