Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AQUOLINA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AQUOLINA

Aquolina

Tillhör du dem som är svag för feminina söta parfymer är det ett måste att testa Aquolina Pink Sugar! Bakom denna megapopulära sockerbomb till parfym står det italienska märket Aquolina som gjort sig ett namn inom skönhetsprodukter på hemmaplan, och internationellt genom just damparfymen Pink Sugar som lanserades 2003. Eftersom Pink Sugar blev en enastående succé som fortfarande säljer som smör har flera varianter tillkommit till serien, både för män och kvinnor med olika uttryck, men fortfarande med den lekfullt söta doften i fokus.

Aquolina Pink Sugar parfym

Damparfymen Pink Sugar EdT klassas som en blommig fruktig gourmand, vilket innebär att det är en söt parfym som doftar godis, vilket även namnet avslöjar. Pink Sugar EdT är en rosa dröm där bara ett spray räcker mycket långt då parfymen håller väldigt länge på huden. Pink Sugar beskrivs som ett sött sockervaddsmoln, parfymen är varm och mysig och för tankarna till karamell, lakrits och bränt socker. Det är en lekfull och glad parfym som passar kvinnor i alla åldrar!

Det ska nämnas att toppnoterna i Pink Sugar är bergamott, apelsin och gröna inslag från fikonblad. Hjärtat består av ljuva dofter av liljekonvalj, lakritsblommor och röda frukter. Parfymen planar sedan ut i en godissöt doft av vanilj, karamell, träiga och mysknoter.

Det enda vi kan säga om målgruppen till den här parfymen är att man måste klara av att omge sig av en väldigt söt doft under en lång tid (och att man gillar det superduperultrafeminina och färgen rosa).

Pink Sugar billigt

Här på Luxplus är det med glädje vi erbjuder Aquolina Pink Sugar EdT till ett billigt pris till alla älskare av söt parfym. Vi strävar alltid efter att ha Pink Sugar på lager i flera storlekar så att man kan testa en av de mest hypade söta tjejparfymerna på marknaden. Därtill ska det också tipsas om att Pink Sugar EdT mycket väl kan tänkas vara en ypperlig present till en tjej i tonåren, present till en mamma med förkärlek till sötsaker eller en mormor som behöver skämmas bort med en god doft eller någon annan som tycker att godis är den ultimata doften på parfym.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.