Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AQUAFRESH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AQUAFRESH

Aquafresh

Aquafresh är ett av de mest sålda märkena inom munhygien och produkter för att hålla tänderna rena, och har över 40 år på nacken. Märket startades 1973 av ett företag vid namn SmithKline Beecham och hade som målsättning att bli det ledande märket inom tandkräm på marknaden. För att lyckas med detta var de tvungna att tänka utanför boxen och hitta ett sätt att sticka ut på - och det gjorde de. Än idag förknippas Aquafresh tandkräm med de vita, röda och blå ränderna som kommer ut ur tuben eller tandkrämspumpen, och det är inte svårt att ta miste på tandkrämen då den fortfarande är så förknippat med just märket Aquafresh.

Billig Aquafresh tandkräm

De tre färgerna i Aquafresh tandkräm har faktiskt också ett syfte. Tandkrämen i sig är vit, men den röda och blå delen ser till att du får en frisk andedräkt och att skydda dina tänder mot hål. Utöver att sticka ut på marknaden med en unik produkt, hade Aquafresh även något annat i sin marknadsföring som andra märken inte hade på sin tid - fräschhet, vilket fortfarande är minst lika viktigt för konsumenter i dag.

Föga förvånande blev Aquafresh väl mottaget på marknaden och fick snabbt ett bra anseende som ett modernt och pålitligt märke med den bästa produkten. Idag har Aquafresh fortfarande ett starkt grepp om marknaden, och de mest populära tandkrämerna från märket är Aquafresh Natural Whitening och barndomsfavoriten Aquafresh Triple Protection i form av en pump.

Aquafresh tandborste och Aquafresh munskölj

Andra mycket populära produkter som svenska folket vänder sig till när det kommer till att bekämpa karies och dålig andedräkt är Aquafresh tandborstar och Aquafresh munskölj. Med rätt redskap kommer man långt när man ska borsta tänderna, och Aquafresh har precis som när det gäller sin tandkräm tänkt till lite extra när det gäller deras tandborstar. De har tagit fram tandborstar specifikt inriktade på olika problem som gör det enklare för dig som kund att hitta en som passar just dig. Exempelvis Aquafresh Between Teeth som med sina extra lång borststrån i mitten gör det enklare att komma åt mellan tänderna.

Som ett komplement till en daglig rutin för att få en fräsch mun med god andedräkt är munskölj ytterst tacksamt. Från Aquafresh köper du munskölj med mintsmak i olika varianter, vilka alla syftar till att förbättra andedräkten och att motverka bakterier och karies.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.