Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

APPLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

APPLE

Apple

Är din iPhone din käraste ägodel, och kanske – även om det är svårt att erkänna – till och med din bästa vän? Gör det ont i hjärtat när du tänker på om du skulle råka tappa din iPhone i marken? Du kan vara lugn! Här på Luxplus kan du köpa billiga originalskal till iPhone som ger optimalt skydd. Att köpa oäkta tillbehör kan vara frestande, men kan bli en dyr historia när din iPhone tar skada av det. Köp originalskal och andra originaltillbehör till iPhone på Luxplus, så skonar du både din iPhone och din plånbok.

iPhone-skal från Apple

Att råka tappa, repa eller på andra sätt skada sin iPhone kan hända vem som helst. Tyvärr finns det många billiga och mindre bra skal för iPhone på marknaden som är frestande att köpa i stunden – men det är inte lika roligt när olyckan är framme. Det rekommenderas alltid att använda Apple-skal till iPhone för absolut bästa skydd. Köp ett äkta iPhone-skal från Apple billigt här på Luxplus, så slipper du oroa dig för om din iPhone är tillräckligt skyddad. Samtidigt sparar du stora pengar jämfört med om du köpt iPhone-skal från Apple hos andra återförsäljare.

I vårt utbud av iPhone-skal från Apple hittar du garanterat ett som passar dig och din iPhone. Här på Luxplus har vi Apple-skal till iPhone i både läder och silikon i en mängd olika färger. Ett silikonskal från Apple ger din ögonsten optimalt skydd, medan du som kanske ser din iPhone som en accessoar och önskar en mer exklusiv look med fördel kan välja ett läderskal från Apple.

Original iPhone-laddare billigt

Det är inte bara viktigt att ditt iPhoneskal är av hög kvalitet för att din iPhone inte ska ta skada. Det rekommenderas starkt att använda en original iPhone-laddare från Apple. Genom att använda en originalladdare undviker du att batteriet i din iPhone tar skada och laddningen går oftast snabbare. Köp en original iPhone-laddare från Apple billigt hos Luxplus, och spara både pengar och din iPhones batterihälsa.

Billiga iPhone-tillbehör med fri frakt

Förutom originalskal- och laddare från Apple kan du klicka hem andra billiga original iPhone-tillbehör – med fri frakt, dessutom! Som medlem hos Luxplus får du alltid fri frakt på dina ordrar. Slösa inte pengar i onödan, utan köp dina iPhone-tillbehör billigt med fri frakt hos oss.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.