Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ANOVIA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ANOVIA

Anovia

Vill du att din kropp ska utsöndra en doft av friska solmogna frukter? Eller tycker du mer om djupa, eller kanske mildare, nötigare dofter? Anovia erbjuder dig ett fullt sortiment av kroppsprodukter i olika doftkombinationer så att du kan hitta just den doft som du älskar. Anovia är ett varumärke som har blivit utvecklat för att erbjuda en lyxig känsla till din hud i form av shower gel, sun lotion och after sun lotion.

Kroppsprodukter från Anovia

Här på denna sida kan du hitta en rad olika produkter som shower gels, sun lotions och aftersun lotions från Anovia till riktigt bra priser.

Avonia I’m So linje erbjuder en rad olika shower gels och handtvålar i olika former och doftkombinationer. Vill du känna dig lugn och avslappnad? Då ska du testa kroppsprodukten med doft av körsbär och vilda fikon som har en mjuk och följsam formula med en rik och lyxig känsla. Om du istället känner att du behöver en energikick kan du prova deras kroppstvål med doft av solmogen mango och frisk papaya som skonsamt rengör och återupplivar din hud. Den ger dig en mjuk känsla och söt doft på din hud. Du kan även avnjuta kroppsprodukter med rundare, mildare och djupare dofter. Då ska du omsluta din kropp och dina sinnen i den lyxiga extrakten av krämig vanilj och rik macadamia-nöt, som får hela ditt badrum att förvandlas till en söt doftande plats.

Efter ditt bad kan du gå ut och njuta en stund i solen. Men glöm inte din solskyddsfaktor från Avion. Beroende på hur stark solen är kan du välja olika sun lotions med olika solskyddsfaktorer, såsom SPF 15 eller SPF 30. Vi har inte bara produkter för vuxna, utan du kan även köpa en sun lotion med SPF 30 som är specifikt utvecklad efter barn. Efter tillfället i solen bör du vårda din hud med en aftersun lotion med näringsrikande ingredienser. Avonias aftersun lotion är en mjukgörande och lugnande lotion som vårdar hud som befunnit sig i solen. Den är även återfuktande med vitamin E och är dermatologiskt testad.

Billiga hudvårdsprodukter till kroppen


Tillåt dig själv att känna dig avslappnad, uppfriskad, vårdad eller fylld med energi med en serie av olika produkter och doftkombinationer till badet eller till tillfällena i eller efter solen. Vi har alla de kroppsprodukter du behöver för en varm sommardag, både shower gels, sun lotion och aftersun lotions för att ta hand om din hud och ditt sinne. Dessutom kan du få dessa produkter väldigt billigt när du köper dem på Luxplus. Köp kroppsprodukterna från Avonia idag och var redo när den varma sommardagen tittar fram!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.