Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AMERICAN CREW

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AMERICAN CREW

American Crew
American Crew är ett amerikanskt märke som har riktat in sig specifikt på hårprodukter och ansiktsvård för män, och de är bland de största inom hygienartiklar för män är ett ledande salongsmärke. I American Crews sortiment hittar du schampo för män, balsam för män, duschtvål för män, hårstylingprodukter till män såsom hårvax. Du hittar även produkter till rakning och barbering i American Crews utbud, till exempel after shave lotion och skäggolja, men också hårfärg.
Bland de mest populära produkterna från American Crew hittar du i första hand hårstylingprodukter för män. Den lysande försäljningsettan är fibervaxet American Crew Fiber. Hos oss hittar du både den vanliga American Crew Fiber Wax på 50 g, American Crew Fiber Vax på 85 g och American Crew Fiber Supersize Limited Edition som är en stor förpackning på 150 g, och som passar perfekt om man fastnat för produkten och använder den ofta. American Crew Fiber är ett fibervax som ger håreten matt look och framförallt får håret en hög stadga och håller sig på plats hela dagen och kvällen.
Andra populära produkter från American Crew är American Crew Firm Hold Styling Gel, American Crew Daily Moisturizing Shampoo, American Crew Classic 24h Deodorant Bodywash och American Crew Daily Conditioner.
Använder man frekvent hårvax och andra stylingprodukter kan det vara svårt att få håret rent. Då är det guld med ett schampo som tvättar ut hårprodukter utan minsta problem! En sådan produkt hittar du i schampot American Crew Power Cleanser Style Remover.
Om man intresserar sig för grooming och ansiktsprodukter till män, och ser till de specifika behov av hudvård män har så finner man ett brett urval från American Crew. Får man ofta rakfinnar eller lätt får irriterad hy vid rakning bör man testa American Crew Lubricating Shave Oil. Brukar du raka polisonger med precision kan det vara bra att ha minst ett exemplar av produkten American Crew Precision Shave Gel, som ger en rära rakning och skyddar huden.
I sortimentet från American Crew hittar du också flera hårprodukter för lockigt hår som är speciellt framtagna för män med lockar och krulligt hår, som hjälper till att tämja och forma lockarna till en snygg frisyr helt enligt egna önskemål.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK