Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AMBI PUR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AMBI PUR

Ambi Pur

Ambi-Pur gör luftfräschare och andra produkter som skapar väldoft. Detta har de gjort med en oerhörd framgång ända sedan 1959. Företaget var först med att lansera en plug in-luftfräschare. I deras välsorterade sortiment finner du allt från luftfräschare för bilen och batteridrivna luftfräschare till toalettblock. Väldoft är företagets expertis och det finns inte någon lukt som inte kan elimineras med Ambi-Pur.

När vi tänker på en plats, vårt barndomshem eller en viss person, kan vi ofta minnas en särskild doft. Dofter är ofta lika minnesskapande som visuella intryck, vilket är varför man kan säga att man också kan “inreda” med doft. En behaglig väldoft kan ge ditt hem precis lika mycket personlighet och karaktär som en elegant soffgrupp.

Detta har Ambi-Pur blivit experter på. I deras utbud finner du en rad olika dofter, så att du kan välja just den som passar ditt tycke och smak.

LUFRTFRÄSCHARE FRÅN AMBI-PUR

Ambi-pur erbjuder luftfräschare med både olika dofter och olika funktioner. I sortimentet hittar du bland annat doftfräschare som är särskilt utvecklade för att eliminera tobakslukt. Ambi-Pur erbjuder även en doftfräschare för bilen som råder bot på isittande tobakslukt.

Vad föredrar du: den elektriska doftfräscharen eller den klassiska, handdrivna modellen? Ambi-Pur erbjuder både påfyllningsbara, elektriska doftfräschare såväl som vanliga, handdrivna sådana. Refillsen till den elektriska plug in-modellen räcker i upp till hela 80 dagar.

Den handdrivna modellen är perfekt att ha på toaletten eller i köket. Dofterna ger ett naturligt och behagligt intryck. De är varken för skarpa eller för försiktiga. Den välavvägda doftstyrkan gör att dofterna fungerar mer som en subtil touch än en överväldigande, konstgjord doft som man snabbt tröttnar på.

TOALETTBLOCK FRÅN AMBI-PUR

Ett toalettblock hänger eller trycker man fast på toalettens insida. Ett toalettblock ger väldoft, håller toaletten ren och förebygger kalkavlagringar.

Ambi-Purs lättanvända och långtidshållbara toalettblock fyller badrummet med en naturlig väldoft efter varje spolning. Prova den populära och otroligt fräscha mintdoften, som snabbt eliminerar oönskad lukt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.