Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AMBERRAY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AMBERRAY

Amberray

Amberray är en serie ansiktsprodukter särskilt utvecklade för dig med åldrande hy. Dessa superhärliga produkter har rika formler baserade på aktiva ingredienser som tränger djupt in i huden och gör underverk för en mogen hy. Det blir knappast sämre av att de är riktigt prisvärda, eftersom många anti-agingprodukter kan kosta skrämmande summor.

Hudvård för mogen hy från Amberray

Amberray gör riktigt bra hudvård för mogen hy. Detta beror till stor del på att huvudingrediensen är bärnsten, en naturlig antioxidant som i århundranden varit känd för sina föryngrande egenskaper. Bärnstenen neutraliserar de fria radikaler som är orsaken till din åldrande hy samtidigt som den snabbar upp hudcellernas förnyelse. Därtill skyddar Amberray hudvård för mogen hy mot UV-strålning från solen. Resultatet blir en hy som återupplivar även den tröttaste hyn. Använd hela serien med dagkräm, nattkräm och serum och märk själv de enastående resultaten.

Uppstramande ansiktskräm från Amberray

Ett av de största problemen med en åldrande hy är att den förlorar sin fasta, ungdomliga form. Ibland kan man frukta att hoppet är ute för en fast och elastisk hy, men frukta ej – prova uppstramande ansiktskräm från Amberray och se resultaten! I serien hittar du en dagkräm och en nattkräm som med hjälp av bl.a. bärnsten och mikrokollagen bekämpar rynkor och gör huden fastare och lenare. Använd med fördel båda dessa uppstramande ansiktskrämer i kombination med serumet i serien, och få en föryngrad hy med en pigg lyster igen.

Utjämnande ansiktskräm från Amberray

Ett annat stort problem med en åldrande hy är att den tenderar att få en ojämn hudton med mörka och/eller röda fläckar och förlorad lyster. Amberray ansiktskrämer är inte bara uppstramande, utan även tonutjämnande. Med hjälp av de utjämnande ansiktskrämerna från Amberray kan du både förhindra och behandla dessa problem. Med hjälp av fotostabilt filtersystem i kombination med de andra aktiva ingredienserna ger Amberrays utjämnande ansiktskräm dig en hy som gradvis tonas ned och ut, med ett resultat fullt av lyster och energi.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.