Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ALTERNA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ALTERNA

Alterna

Alterna hårvård har många fått upp ögonen för efter besök hos frisören har vi kunnat förstå här på Luxplus. Både serierna Alterna Caviar och Alterna Bamboo används av flera hollywoodkändisar och är minst lika omtyckta av svenska konsumenter. Eftersom Alterna tillhör de lite exklusivare och dyrare frisörmärkena på marknaden är vi extra glada att kunna erbjuda Alterna hårvård billigt här på Luxplus.

Alterna hårvård

Alternas exklusiva linje med hårvård är inspirerade av samma avancerade teknologi som används inom hudvård, och tillsammans med naturliga ämnen och speciellt framtagna formulas presenterar Alterna hårvård som ger resultat. Alterna hårvårdsprodukter är fria från sulfater, parabener, gluten och syntetisk färg. Därtill innehåller Alterna haircare i största möjliga mån ekologiska ingredienser som är hållbart odlade för att skona på miljön. Alterna hårvårdsprodukter är inte testade på djur.

Alterna Caviar hårprodukter

Inom serien Alterna Caviar finns olika hårvårdsprodukter med olika egenskaper beroende på vilken effekt du är ute efter. Exempelvis om du vill ha återfuktande hårvårdsprodukter är det Alterna Caviar Moisture du ska se närmare på, eller om du har skadat hår och vill ha produkter som får håret att se mindre slitet ut är det Alterna Caviar Repair du vill klicka hem. Hit hör bland annat den återuppbyggande hårinpackningen Alterna Caviar Overnight Hair Rescue som är mångas favorit, och vi strävar efter att alltid ha den på lager. Ett stort tips är också att se närmare på hårvårdsprodukterna Alterna Caviar Anti-Aging som med aktiva ingredienser skyddar håret mot kemiska skador, miljöfaktorer och åldrande.

Alterna Bamboo hårvårdsprodukter

En annan serie du inte ska överse är Alterna Bamboo, som återuppbygger hårstråna inifrån och med hjälp av naturliga och ekologiska ingredienser. Alterna Bamboo hårvårdsprodukter innehåller bland annat ekologiskt bambuextrakt som är rikt på vitaminer, mineraler och aminosyror, kendiolja som vårdar med hjälp av omega 3 och 6, samt krusbär som har ett rikt innehåll på c-vitamin. Vidare skyddar Alterna Bamboo håret från solens strålar tack vare innehållet av kalaharimelon som fungerar som ett naturligt solskydd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.