Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ALPEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ALPEN

Alpen

Vill du hålla koll på din kost? Testa då vårt utbud av Light Alpen Bars. Varje bar är full av delikata smaker, både som multigrain och som 70 kalorier per bar. Oavsett vad du väljer är Light Alpen Bars är ett bra och positivt val när din hunger slår till.

Dessa barer från Alpen har blivit noggrant kombinerade och blandade för att ge dig en optimal smakupplevelse i form av utsökt färskhet och tuggmotstånd. Sammansatt med delikata ingredienser, erbjuder Light Alpen Bars en blandning av olika konsistenser och smaker som ska avnjutas när du är på språng.

Kalorisnåla bars med Light Alpen Bars


Vårt utbud av Light Alpen Bars finns i en rad olika smaker och konsistenser och består av endast 70 kalorier per bar.

Vi erbjuder bland annat en bar med smak av sommarfrukter, såsom äpple, sötad tranbär, hallon, jordgubbar med en hint av yoghurt. Denna bar krämigt rullad i havregryn och toppad med yoghurt.

Om du bara älskar choklad bör du prova vår Light Alpen Bar med dubbel choklad. Denna bar är full med chokladbitar rullad i spröda havregryn med en topping av choklad.

Om du känner att det blir för mycket choklad, kan du även hitta en havregrynsbar som är smaksatt med fruktiga bitar av apelsin och bitar av choklad i kombination med toppingen av choklad.

Om du tycker om lite mer crunch och vill ha mer tuggmotstånd ska testa den bar som innehåller mer nötter och sega frukter. Vi erbjuder bland annat en bar som är proppad med färska frukter, spröda nötter och krämiga havregryn. Denna bar har även en topping av yoghurt för att ge en frisk och fräsch smak i kombination med frukterna och nötterna.

Även om detta låter för gott för att vara sant, så innehåller alla Light Alpen Bars endast 70 kalorier. Så du behöver aldrig känna dåligt samvete över att du ätit något ohälsosamt, utan du får istället en bra energikick när du är på språng.

Billiga och kalorisnåla bars från Light Alpen Bars

Dessa barer gör det enkelt att vara hälsosam medan du håller dig till en hälsosam kost. Vare sig du är på språng, är sugen på något efter maten eller behöver en liten eftermiddags-snack så är Light Alpen Bar ett bra alternativ, både för samvetet, din kropp och din knopp! Men inte bara det, du kan även köpa alla barer till ett väldigt billigt pris här på Luxplus och dem levererade snabbt och enkelt! Vad väntar du på?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.