Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AIRALL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AIRALL

Airall

Airall är din vän när du vill ha en fräsch och väldoftande omgivning i hemmet! Airall har ett stort sortiment med fasta luftfräschare och det finns många goda dofter att välja mellan. Airall passar lika bra i badrummet, i köket som i vardagsrummet eller källaren - i vilket rum du än känner att du vill förbättra doften. Givetvis går det precis lika bra att använda en Airall luftfräschare i bilen!

Airall luftfräschare tillverkas i nordamerika i miljövänliga och kvalitetsorienterade faciliteter. Airall är ett märke som tar stor hänsyn till miljön och gör sitt yttersta för att ta sitt sociala ansvar. Alla Airall Air Fresheners genomgår tester och de garanterar att de alltid håller högsta kvalitet och är säkra att använda. Ingredienserna och doftämnena som används har noga kontrollerats så att de inte efterlämnar några spår eller är farliga för omgivningen, så du kan säkert använda Airall luftfräschare, även i barnrummet. Airall strävar alltid efter att förbättra sig, och jobbar på att utveckla både nya produkter till sitt redan stora sortiment samt nya metoder för att sprida väldoft i
hemmet.

Luftfräschare i hemmet

Med en luftfräschare i hemmet möts du alltid av en ljuvlig doft som ger en hemtrevlig och fräsch känsla. En god doft i hemmet gör det trevligt att komma hem och gäster förknippar ditt hem med gästvänlighet och rent och fräscht hem. Likaså, placerar man en luftfräschare i badrummet eller inne på toaletten blir det inte bara en trevlig stund medan man är där inne, det blir även trevligt för den som kommer efter. Ett ytterst tacksamt knep! Att just få det att dofta gott i badrummet är ett enkelt sätt att sätta prägel på sitt hem, och oftast är det just badrummet och toaletten som behöver piffas upp med lite väldoft.

God doft i hemmet

Det finns flera dofter att välja mellan i Airalls sortiment, och givetvis hittar du flera klassiska dofter såsom fransk vanilj, kokos, vilda bär, tropisk splash, blommor som exempelvis syrener, krispigt äpple och den sista tidens nyuppkomna favorit, fresh breeze som ger en fräsch och frisk doft till vilket rum som helst.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.