Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AERO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AERO

Aero

Nestlés chokladkaka Aero introducerades i England 1935. Chokladkakan karaktäriseras av dess luftiga konsistens. På engelska kallas denna luftiga konsistens för “aerated chocolate”. Detta är en process då chokladen görs till ett skum genom att gasbubblor adderas till chokladen. Denna process blev patenterad av den Aeros ursprungliga tillverkare.

Denna luftiga chokladkaka kommer i ett flertal olika smaker. De två vanligaste är Aero Milk Chocolate och Aero Peppermint Chocolate. Dess luftiga och bubbliga konsistens smälter när den kommer i kontakt med värme. Detta ger en krämig och len smakupplevelse, vilken ligger bakom Aeros stora framgångar.

Aero Peppermint Chocolate & Aero Milk Chocolate

Aero Milk Chocolate är originalet som satte varumärket på kartan. Chokladkakan är en mumsig smaksensation med en mild och barnvänlig smak, och dess konsistens är luftig och himmelsk lätt. Aero Milk Chocolate är ett perfekt tillägg i godisskålen, speciellt om du älskar mjölkchoklad. Hos oss hittar du en denna klassiker med en praktisk storlek på 100 gram, vilket räcker till att dela. Om du riktigt sötsugen kan du ju unna dig hela själv. Det är man helt klart värd ibland!

Aero Peppermint introducerades på 1960-talet och är, precis liksom originalet, en luftig chokladbit. Aero Peppermint har en grön insida med smak av pepparmint. Den gröna insidan är täckt av ett tjockt lager mjölkchoklad. En len och frisk smak som går hem oss de allra flesta.

Nestlés Aero ingår i Nestlés Cocoa Plan, vilket är ett projekt som syftar till att skapa en hållbarare kakaoproduktion. När du köper Aero kan du alltså vara säker på att du får kvalitativ choklad som har tagits fram på ett hållbart sätt.

Billig choklad från Aero

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Aeros luftiga klassiker. Här hittar du givetvis Aeros original Aero Milk Chocolate. Vi har sett till att ha riktigt låga priser på dessa godbitar, så du har råd att klicka hem ett gäng. Det gäller ju att vara förberedd när sötsuget faller på. Med en Aero blir du knappast mer förberedd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.