Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ADDBABY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ADDBABY

AddBaby

AddBaby är en svensk tillverkare av barn- och babytillbehör som grundades av två entreprenörer och småbarnsföräldrar. Deras första produkt var ett bananfodral som förhindrade att frukten mosades i barnens väska. Bananfodralet blev en försäljningssuccé, och många svenskar känner idag igen produkten när de ser den.

Sedan dess har sortimentet utökats successivt, och idag utvecklar AddBaby baby- och barntillbehör som förenklar för småbarnsföräldrar i hela Europa. Att förenkla småbarnsfamiljers hektiska vardag är nämligen hela idén med AddBaby, vilket de gör med bravur. Produkterna är i stilren design och erbjuder innovativa lösningar och tillfredsställer behov som småbarnsföräldrar inte ens tänkt på att de behöver. När du väl börjat använda produkter från AddBaby är det därför svårt att vänja sig av med dem – vilket är ett ultimat bevis på företagets innovationsrikedom.

Smarta och säkra babytillbehör från AddBaby

AddBaby har medvetet valt att förlägga det mesta av sin produktion i Sverige för att hela tiden kunna garantera en säker tillverkningsprocess. Samtidigt ligger priserna på AddBabys babytillbehör på en nivå de flesta småbarnsföräldrar har råd med, vilket har varit viktigt för grundarna sedan starten 2007.

Bland AddBabys babytillbehör finns bland annat barnvagnskrokar- och ringar, bitringar i olika färger och former, säkra och praktiska mugghandtag, reflexer och mycket, mycket mer. Alla AddBabys produkter är framtagna med endast ett syfte i åtanke, vilket är att förenkla för dig som förälder att ta bra hand om dina små ögonstenar. En bidragande faktor till att AddBaby alltid lyckas ligga i framkant med sina innovationer är att de ofta låter utomstående designers utveckla produkter åt dem, vilket gör idérikedomen närmast oändlig.

Handla AddBaby billigt

Oavsett om du redan vilka AddBaby-produkter du är ute efter, eller om du är nyfiken på smarta babytillbehör du inte hade en aning om att du behövde för en enklare vardag kan du handla dina babytillbehör från AddBaby billigt här hos Luxplus. Genom att handla dina babytillbehör från AddBaby billigt, snabbt och enkelt hos Luxplus förenklar du din vardag ytterligare, så att du kan ägna mer kvalitetstid med barnen och familjen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.