Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

A-DERMA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

A-DERMA

A-Derma

A-Derma är naturlig hudvård av högsta kvalitet. A-Dermas produkter innehåller enbart ett fåtal ingredienser för att hålla det så simpelt och naturligt som möjligt. Produkterna innehåller inte heller eteriska oljor, färgämnen, alkohol eller parabener. Miljömedvetenhet och hållbarhet är genomgående, vilket är varför A-Derma enbart nyttjar sig av ansvarsfullt jordbruk. Dessa produkter passar alldeles utmärkt torr och känslig.

A-Derma är baserad på Rhealba havre som är en naturlig, växtbaserad, aktiv ingrediens. A-Derma kommer från Frankrike där man odlar Rhealba-havre. Allt som ingår i produkterna framställs i Frankrike. A-Derma ingår i det stora läkemedelsföretaget Pierre Fabre.

A-Derma krämer för torr och känslig hud

Bakom A-Derma står ett team av experter som har utfört otaliga kliniska studier på A-Dermas egna laboratorier under pediatrisk och dermatologisk kontroll. Detta är varför A-Derma kan erbjuda hudvårdsprodukter för även den känsligaste huden. Pierre Fabre har över 40 års erfarenhet. Genom att kombinera farmaceutisk kunskap med botanisk expertis, har man lyckats ta fram krämer med både helande och skyddande verkan.

Rhealba-havren har blivit utvald på grund av sitt höga innehåll av aktiva ingredienser. Dessa ingredienser boostar hudens cellförnyelse samt är oerhört fuktgivande. Rhealba-havre är dessutom rikt på essentiella fettsyror, protein, vitaminer och mineraler.

Hudvårdsserien är särskilt utvecklad för torr och känslig hud. Rhealba-havren har dessutom en lugnande effekt på huden och lämpar sig därför alldeles utmärkt för atopisk hud och eksem. Passar både vuxna och barn.

Naturlig hårvård från A-Derma

Utöver att göra vårdande krämer, har A-Derma också utvecklat hårvårdsprodukter. Samtliga hårvårdsprodukter är baserade på naturliga ingredienser och lämpar sig väl för torr och känslig hud.

Billiga A-Derma produkter

På den här sidan kan du hitta ett stort utbud av A-Dermas produkter. Det är alltid fördelaktigt att vårda huden, och med A-Derma kan du vårda din hud utan kemiska och konstgjorda ämnen. På den här sidan har vi pressat priserna rejält, så att du har råd med skonsamma schampon, ansiktsrengöring, ansiktskrämer och mjukgörande body lotions. A-Derma är helt enkelt ett naturligare val.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.