Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ULTREX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ULTREX

Ultrex

Vem har inte känt oro över att det läcker genom byxorna? En av de sakerna du ständigt tänker på under din menstruationsperiod är att du har ett skydd som både är komfortabel och som inte läcker. Ultrex bindor är innovativt designade till att absorbera blod enkelt och stoppa blodet från att läcka. Bindorna från Ultrex är designade till att sitta perfekt och anpassa sig efter din kropp, samtidigt som den ger dig optimalt skydd, komfort och diskretion utan att ge ifrån sig någon dålig lukt.

Ultrex bindor

En binda är nämligen inte bara en binda, utan den kommer i många olika former och egenskaper. Gillar du bäst tunna eller tjocka bindor? Vill du ha med eller utan vingar? Har du en liten eller riklig blödning? Behöver du bindor anpassade för dag och/eller natt? Det är viktigt att du väljer rätt binda efter dina behov och önskemål. Ultrex bindor kommer i fyra olika varianter och alla bindor är markerade enligt ett droppmåttssystem, så att du lätt kan se vilken sugeffekt de har och hitta den bindan som passar i din menstruationsperiod.

Ultrex Ultra Slim Pads With Wings är extra tunna och smala bindor som ger bra skydd. De har vingar och bidrar till en god passform och lämpar sig bäst för dig som har lite blödning.

Ultrex Fit Pads With Wings är bindan för dig som vill att det ska vara så behagligt som möjligt, men en god passform och en medelhög menstruation. Även denna kommer med vingar som gör att den sitter på plats och blir extra komfortabel.

Ultrex Ultra Plus Pads With Wings ska du använda under din mest rikliga period då denna har extra sugeffekt, vilket visas med fyra sugeffektsfroppar. Även denna har vingar så att du inte behöver oroa dig för att den förflyttas.

Ultra Night Sanitary Pads är en nattbinda som skyddar hela natten. Bindorna har två vingar som håller den på plats och som förhindrar läckage utanför kanterna. De har en riktigt bra sugeffekt som lämpar sig bäst i starten av din menstruation då du har en riklig blödning.

Ultrex bindor billigt

Även om menstruation är något av det mest naturliga i världen, kan det snabbt bli dyrt att handla tamponger varje månad. Bindor är heller ingenting som man tycker är jättekul att lägga extra pengar på, men något som man verkligen behöver under sin menstruation. Därför kan du finna bindor i alla olika varianter här på denna sida, alla till ett billigt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.