Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NIOXIN

Nioxin

Nioxin är ett världskänt hårvårdsmärke som specialiserat sig på att motverka håravfall och tunt hår. Nioxins hårvårdsprodukter hjälper tunt hår att återfå styrkan och bli tjockt och fylligt. Sedan 1987 har Nioxin utvecklat sina populära hårvårdsprodukter och kurer som har hjälpt tusentals människor i kampen mot håravfall. Nioxin riktar sig till alla som har problem med tunt hår och håravfall, ett problem som inte bara drabbar män utan även kvinnor. Och det var faktiskt så märket kom till. Nioxin grundades av Eva Graham som under sin graviditet drabbades av håravfall och tunt hår. Eva Graham började undersöka metoder för att motverka tunt hår och hur man på ett skonsamt sätt kunde göra det starkt och friskt igen. Eva Graham kom underfund med att hårbotten är en förlängning av det inre, och är din hårbotten i balans så blir per automatik ditt hår tjockt och starkt. Med denna kunskap gick hon sedan vidare med att utveckla det som kom att bli Nioxin system och hårprodukter mot håravfall.

Nioxin system

Nioxin är mest känt för de världskända hårvårdsprodukterna Nioxin trestegssystem som helt tagit världen med storm. Nioxin system som ska användas som en samlad behandling för att få ett så bra resultat som möjligt. Nioxin trestegssystem består av Nioxin Cleanser som är ett djuprengörande schampo som går in och rengör på djupet, Nioxin Scalp Revitaliser balsam som stärker håret från hårstråets inre samt Nioxin Scalp Treatment verkar i hårbotten och går in på djupet.

Nioxin erbjuder ett stort sortiment som riktar in sig på problematiken med hår som blivit tunnare och som faller av. Har du fina hårstrån? Då ska du använda dig utav Nioxin System nr 1. Har du genomgått en kemisk behandling? Då passar Nioxin System nr 4 dig bättre, medan Nioxin System Nr 6 bör användas om du har problem med frissigt hår. Varje trestegssystem representerar en speciell utformad produktserie med lösningar på många hårrelaterade problem. Välj den produkt som passar just ditt hår bäst och se om Nioxin faktiskt är lösningen du letar efter! Nioxins produkter vänder sig till både män och kvinnor.

Funkar Nioxin?

Nioxins system är skapat för att återställa hårbottens naturliga balans och på så sätt ge håret den bästa möjligheten för att växa på ett friskt och hälsosamt sätt. Upplever du håravfall eller av naturliga skäl fått tunnare hår kan Nioxin skapa goda resultat på en kort tid. Använd dig av den serie som passar ditt hår bäst och se själv vad Nioxin kan göra för dig och ditt hår.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.