POPULÄRA PRODUKTER
BARN

POPULÄRA PRODUKTER
BARN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

POPULÄRA PRODUKTER BARN

Ingen förälder har någonsin sagt att det inte kostar en del att ha barn. Därför är vi glada över att kunna erbjuda våra medlemmar en kategori med produkter till barn – dels för att göra vardagen enklare för föräldrarna, men också för att möjliggöra stora besparingar på alla produkter som är måsten till barnen. Vi har samlat ett hav av läckra barnprodukter med stora besparingar på allt från hudvård för barn, hårvård för barn, våtservetter, tops, nappflaskor, haklappar och mycket, mycket mer.

Här på sidan kan du hitta de mest populära produkterna till barn, men om du klickar på en kategori eller knappen “Visa alla” får du tillgång till ett stort utbud av allsköns produkter till barn. Vi har gjort det lätt att få råd med lite mer, och vi erbjuder dessutom våra medlemmar gratis frakt med blixtsnabb leverans på alla ordrar. Därmed sparar du inte bara pengar genom att hitta familjens barnprodukter här – du sparar också tid, eftersom du kan hitta allt du behöver på ett enda ställe. Shoppa runt bland våra barnprodukter, så kan du få allt du behöver till din bebis eller ditt barn billigt.